Laidos viešnia Gintautė Kuraitė – veganiškos mitybos propaguotoja ir restorano „RoseHip“ įkūrėja. „Veganizmu susidomėjau prieš kokius 6-7 metus, o mėsos nevalgau 17 metų, palaipsniui atsisakiau ir kitų gyvūninės kilmės produktų“, – apie save pasakojo Gintautė.
Sumuštinukai su silke ir avokado užtepėle
Greita idėja užkandžiams ar lengviems pietums - sumuštinukai su silke ir puikaus skonio avokado užtepėle.
Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše
Naminis migdolų pienas
Migdolų pieną galima pagaminti namuose nesudėtingai ir greitai, o ir sunkiai randamų produktų taip pat nereikia.
Receptą, ką pagamino Gintautė, žiūrėkite vaizdo įraše
Grietinės ir žalumynų padažas salotoms
Gaivus, sodraus skonio žalumynų padažas, kuriuo labai skanu gardinti įvairias salotas.