REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dažniausiai šaltibarščius gaminu su kefyru ir jogurtu, bet šiandien jo neturėjau, tai naudojau grietinę. Patikėkit, gavosi tobuli“ – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Dažniausiai šaltibarščius gaminu su kefyru ir jogurtu, bet šiandien jo neturėjau, tai naudojau grietinę. Patikėkit, gavosi tobuli“ – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 2 l kefyro, 400 ml grietinės (naudojau 18 %), 0,5 kg virtų burokėlių (tarkuotų), 2 agurkų, svogūno laiškų, krapų, šviežiai maltų juodų pipirų (pagal skonį), druskos (pagal skonį).

Papildomai reikės kietai virtų kiaušinių ir bulvyčių.

Į dubenį sudėjau virtus tarkuotus burokėlius, pjaustytus agurkus, svogūno laiškus ir krapus.

Supyliau kefyrą, grietinę, pagardinau druska ir išmaišiau (vyras dar gardina šviežiai maltais juodais pipirais).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų