REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
36

Gegužės 4 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Ši diena palanki imtis įkūnyti ilgai nešiotus sumanymus! Tai, ką šiandien pradėsite ir nuveiksite, bus stabilu, lems sėkmę, aplinkinių pagarbą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Galimi netikėti naudingi pasiūlymai, juos verta priimti. Tuo pat metu pasidomėkite, kuo galite padėti kitiems. Palanki proga įteikti dovaną.

REKLAMA

Dvyniai

Galite susidurti su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi. Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, vadovu ar įtakingu asmeniu. Jei būsite nuoseklūs ir kantrūs, liksite suprasti, įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos.

Vėžys

Nors galite sulaukti netikėtos partnerių ar savo sutuoktinio paramos, aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausia metas: nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tai, ką šiandien atliksite, ilgam atneš sėkmę. Tinka tvarkyti vaikų reikalus. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku su jais aptarti bendravimo problemas, ypač su jų bendraamžiais bei jumis, taip pat pedagogais: rasite gerą sprendimą.

Mergelė

Puikus laikas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti. Neatsisakykite darbe užkraunamų papildomų darbų, pareigų, tai bus naudinga. Pasistenkite labiau suprasti kitus ir pagelbėti kuo galite.

Svarstyklės

Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti sunkų bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti sudėtingus dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į vadovą, partnerius ar savo tėvus, vadovus, tačiau nesistenkite nieko keisti jėga veiklos sferoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tai puiki diena, nors būsite linkę be reikalo įsitempti, susinervinti. Galite sulaukti daug gražių dalykų, gerų naujienų, netikėtos pagalbos (juk geri darbai grįžta)! Kita vertus, nepamirškite: ką patys esate skolingi, neatlikę? Kitaip senas neatliktas darbas ar neįvykdytas pažadas taps kliuviniu.

Šaulys

Būsite toliaregiški, aiškiai matysite perspektyvas. Laikas puikus finansinėms problemoms spręsti, tinkamas svarbiam sandoriui, darbo sutarčiai pasirašyti. Iš užsieniečių gauti pasiūlymai bus naudingi. Galima netikėta dovana ar nelaukti pinigai. Beje, jei jums patiems reikia kam nors įteikti dovaną, ši diena itin palanki.

REKLAMA

Ožiaragis

Tai pripažinimo metas: pasikalbėkite su vadovu, susitikite su žmonėmis, su organizacijų atstovais, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai, verslo sėkmei. Naudingiau reikalus aptarti neoficialioje aplinkoje.

Vandenis

Gerų pokyčių diena. Palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti ir aptarti su vadovu ar rėmėju, įtakingu asmeniu. Pavyks suprasti, kas tikrieji jūsų draugai, kuo galima ir toliau pasitikėti.

Žuvys

Malonių staigmenų metas: sena svajonė gali išsipildyti. Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Pagalbos sulauksite iš seno bičiulio, iš asmens, kuriam kažkada buvote padėję.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų