REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bet kuris londonietis žino, kad automobilio parkavimas sostinėje yra itin sudėtingas reikalas. Todėl daugelis jų užjaučia turistą Nimą Hosseinį Razį, priverstą skaudžiai sumokėti už savo klaidą, skelbia „London Evening Standard“.

REKLAMA
REKLAMA

Verslą studijuojantis studentas sužinojo, kad ne vietoje pastatęs automobilį gali sulaukti ne tik baudos, bet ir rasti jį susprogdintą antiteroristinių pajėgų.

REKLAMA

Nimo nelaimės prasidėjo, kai po 24 valandas trukusios kelionės iš Velso, jo automobilis ėmė gesti važiuojant aplink Parlamento skverą. Tačiau priartėjus prie pat Bendruomenių rūmų ir Westminsterio abatijos mašina visiškai sugedo.

Vyras išvietė techninę pagalbą, ir jos belaukiant nusprendė pasivaikščioti, ant automobilio palikęs užrašą: „Mielas sere ar madam, ši mašina yra sugedusi. Aš tik laukiu atvykstant techninės pagalbos. Prašau nebauskite! Ačiū, nuoširdžiai jūsų“.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau vairuotojui vos tik pasišalinus į vietą netrukus atvyko policija, kuri nusprendė, kad automobilis gali būti užminuotas. Todėl vietovė buvo evakuota, o prie nelaimingojo turisto „Ford Mondeo“ pritaisytas negalingas sprogmuo, turėjęs neutralizuoti tariamai viduje esančius sprogmenis.

Sugrįžęs prie automobilio studentas rado jo galą sumaitotą policijos sprogmens, o ant stiklo be to dar puikavosi ir baudos kvitas už parkavimą neleistinoje vietoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų