Traškios bulvių skiltelės: paruošti paprasta, o valgyti labai gardu

„Paruošti paprasta, o valgyti labai gardu“, – apie šį receptą sako tinklaraštininkė Edita.

Bulvių skiltelės (Nuotr. Oditėlės blogas)

Reikės:  ~ 1 kg bulvių; 1 a.š. kajeno pipirų; druskos, maltų juodųjų pipirų; alyvuogių aliejaus; 40 g tarkuoto parmezano sūrio.

Bulvių neskuskite, bet labai kruopščiai nuplaukite šepetėliu. Supjaustykite bulves skiltelėmis, sudėkite į dubenį, suberkite kajeno pipirus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, permaišykite ir išdėliokite skardoje išklotoje kepimo popieriumi.

Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. arba tol, kol bulvės iškeps.Likus 5 min. iki kepimo pabaigos apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu ir pabaikite kepti.

Patarimas: kepimo metu skilteles apverskite, kad apskrustų iš abiejų pusių.

Šaltinis: Oditėlės blogas 


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų