REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką pirmiausia pastebėjote? Ant šakos kabančią beždžionę ar tigro galvą? Štai, ką tai atskleidžia apie jus.

Ką pirmiausia pastebėjote? Ant šakos kabančią beždžionę ar tigro galvą? Štai, ką tai atskleidžia apie jus.

REKLAMA

Tigro galva

Pirmas jūsų čia pamatytas dalykas buvo tigro, liūto ar panteros galva? Taip yra todėl, kad esate praktiškas žmogus. Jums gerai sekasi analizuoti dalykus ir juos kitiems paaiškinti suprantamu būdu. Esate ryžtingas žmogus, kuris jokiu būdu greitai nepasiduoda. Kita vertus, kartais galite būti kiek užsispyręs ir mėgstate viską daryti taip, kaip jums patinka.

Lengvai neišeinate iš savo komforto zonos. Kai ką nors galima daryti ne tik jūsų norimu būdu, jaučiatės nesaugiai. Galbūt jums verta palavinti savo gebėjimą prisitaikyti, bet visada galite pasikliauti savo analitiniais gebėjimais ir mokėjimu rasti sprendimą kiekvienoje situacijoje.

Beždžionė

Pirmiausia čia pamatėte ant medžio šakos kabančią beždžionę? Tuomet esate kūrybingas žmogus, kuriam netrūksta puikių idėjų. Taip, nuolat turite puikių minčių, bet kartais jums neužtenka laiko joms įgyvendinti.

REKLAMA
REKLAMA

Spręsti sudėtingas situacijas paprastai jums sekasi puikiai, nes visada ieškote kūrybingų, originalių sprendimų. Mėgstate mokytis naujų dalykų ir esate lankstus žmogus. Tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kas vyksta aplink jus. Kartais kiek per greitai pasineriate į savo pasaulį. Vis dėlto, jūs įkvėpiate žmones ir jie nori su jumis bendrauti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų