REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Saulėtą ir gražią dieną norisi išsikepti labai skanių šašlykų? Tada rekomenduojame jums šį receptą, pagal kurį mėsa bus labai sultinga ir itin minkšta.

Saulėtą ir gražią dieną norisi išsikepti labai skanių šašlykų? Tada rekomenduojame jums šį receptą, pagal kurį mėsa bus labai sultinga ir itin minkšta.

REKLAMA

Jums reikės:

kiaulienos: 2 kilogramų

kivių: 2 (didelių)

druskos

juodųjų ir kvapiųjų pipirų

prieskonių mišinio šašlykams: pagal skonį (bet geriau nedaug)

Pirmiausia supjaustytą mėsą (norimo dydžio gabaliukais, aš pjaustau dviejų-trijų kąsnių dydžio) su pipirais ir druska šiek tiek pamaigykite, „pamasažuokite“. Palikite pastovėti bent porai valandų.

Po to smulkiai supjautykite du didelius kivius, įberkite vieną šaukštelį prieskonių mišinio ir sumaišykite su kiauliena.

Palikite dar kartą pastovėti šiek tiek ilgiau nei vieną valandą.

Paskui kepkite ant labai gerai įkaitintų žarijų (taip pat galima kepti ir orkaitėje).

Šiuos šašlykus patiekiame su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis arba šviežių daržovių salotomis. Lepinamės!

Pastaba: Iškepusi kiaulienos mėsa buvo iš tiesų sultinga ir labai minkšta.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų