Pasidalijo greitu šašlykų receptu: pasimarinuoti užteks vos kelias minutes

„Laužau mitus, kad šašlykus reikia marinuoti bent jau kelias valandas. Nė velnio! Pasimarinuoti užteko laiko tik tiek, kol kepsninė buvo paruošta ir jau tinkama kepti. Šašlykai gavosi minkšti, sultingi ir skanūs“, – sako tinklaraštininkė.

Vištienos šašlykai (Nuotr. Samčio užrašai)

Ingredientai: 2 vištienos krūtinėlės be odos, 6 šaukštai natūralaus jogurto, 2 šaukšteliai saldžios paprikos miltelių, 1 šaukštelis aitrios paprikos miltelių, žiupsnelis druskos, žiupsnelis maltų pipirų.

Vištieną supjaustykite gabaliukais, užpilkite jogurtu, suberkite prieskonius ir išmaišykite. Leiskite pasimarinuoti keliolika minučių. Verkite ant iešmų ir kepkite pavartant, kol gražiai apskrus ir iškeps.

Šaltinis: Samčio užrašai


Rašyti komentarą...
J
J.
2020-05-16 20:02:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tai jau tikrai...
Atsakyti
-4

V
Vytelis
2020-05-16 23:12:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
Laužo mitus juokinga
Atsakyti
-3

K
Kepėjas
2020-05-17 01:19:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
Vištienos ji nemarinuoja!? Rimtai!? Jau galima juoktis? Tai ją gali ir nekeptą valgyt. Labiau pasityčiot iš šašlyko nebuvo įmanoma? Iš vištienis! XDDDD
Atsakyti
-2

SKAITYTI KOMENTARUS (11)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų