REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zodiako ženklų šiandien laukia nemenki išbandymai. Žvaigždės rodo, kad kai kas gali susidurti ir su rimtomis problemomis.

Zodiako ženklų šiandien laukia nemenki išbandymai. Žvaigždės rodo, kad kai kas gali susidurti ir su rimtomis problemomis.

REKLAMA

Avinas

Galimas daiktas, daug dirbsite ir dar daugiau pastangų tikėsitės iš kitų. Jeigu vadovaujate įmonei, tuomet nerimausite dėl galimo patikrinimo arba kolegų reakcijos į laikinus nesklandumus. Galimas sveikatos sutrikimas.

Tauras

Energijos antplūdžiai šiandien gali kaitaliotis su jos nuosmukiais, o dvasinis ir protinis pakilimas su melancholija. Galima tikėtis aktualios informacijos, susijusios su juridinėmis peripetijomis, įstatymų pakeitimais.

Dvyniai

Gali būti, kad išgirsite pranešimus apie nelengvai įveikiamas naujas kliūtis, trukdančias siekti numatyto tikslo. Turbūt baugins augančios išlaidos, verslo bei finansiniai rūpesčiai ir pan.

Vėžys

Nerimausite dėl numatytos kelionės, konferencijos, mokslinio darbo gynimo, renginio, nes jausite, kad kai kuriems jūsų planams iškilo grėsmė. Išdrįskite kreiptis į asmenį, kuris gali jums padėti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien nelengva bus vykdyti konkrečias užduotis, pareigingai dirbti, bet jausite, kad tai būtina. Turbūt neišsisuksite nuo oficialaus pokalbio ir neišvengsite rimtų įsipareigojimų. Stenkitės neparodyti nepasitenkinimo.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien jums kur kas labiau rūpės meilė, draugai, vaikai ir pramogos nei rimti darbai. Galbūt netikėtai susitiksite su senu pažįstamu. Pasverkite savo žodžius, kad jie nenuskambėtų dviprasmiškai, nesuteiktų tuščių vilčių.

Svarstyklės

Šiandien būsite išsiblaškę, nekaip jausitės. Jei kažkokių įsipareigojimų įvykdyti nepajėgsite, norėsis ką nors kitą apkaltinti aplaidumu ar pan. Galite nusiminti dėl išgirstų apkalbų.

Skorpionas

Tikriausiai kai kuriuos iš jūsų šiandiena išbalansuos, kels nerimą, skatins fobijas, savidestrukciją. Net menkiausias nesusikalbėjimas bendraujant jums atrodys dramatiškas. Suimkite save į rankas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien nederėtų užsiimti sudėtingais darbais, finansinėmis, turtinėmis machinacijomis, pradėti verslo ir pan. Bus daugiau pasimetimo, nebus lengva susikaupti. Jei tik galite, rinkitės ramią aplinką, siekite dvasinio komforto.

Ožiaragis

Jums stigs emocinės pusiausvyros, nežinosite, ko pirmiausia imtis, nes skubių reikalų atrodys pernelyg daug. Svarbu nusiraminti, viską kruopščiai apmąstyti, susidėlioti prioritetus.

Vandenis

Jautresni žmonės gali turėti emocinių ar psichologinių problemų. Kiek įmanoma, atsiribokite nuo šurmulio, nervingų situacijų, nepersidirbkite. Geriausiai jausitės jaukiuose savo namuose.

Žuvys

Šiandien būsite nusiteikę nerūpestingai, gal net azartiškai. Galite įsivelti į pavojingus nuotykius. Galimas daiktas, vos spėsite tenkinti išaugusius antrosios pusės bei vaikų poreikius. Derėtų rimčiau įsigilinti į pastarųjų problemas, baimes.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų