Nekaitinti kopūstai žiemai: receptas plinta iš kartos į kartą

Pats metas pasirūpinti kopūstų atsargomis žiemai. Šis receptas plinta iš kartos į kartą, tinka net išrankiausiam skoniui.

Nekaitinti kopūstai žiemai: receptas plinta iš kartos į kartą (Kviečiu į virtuvę nuotr.)

Jums reikės:

3 kilogramų kopūstų, 500 gramų morkų, 1 galvutės česnako, 2 stiklinių vandens, 1 stiklinės cukraus, pusantros stiklės obuolių acto, trijų ketvirtadalių stiklinės aliejaus, 3 valgomųjų šaukštų druskos.

Pirmiausia daržoves sutarkuojame, o česnaką smulkiai supjaustome.

Tada išverdame marinatą iš visų likusių ingredientų, pravėsusį supilame ant daržovių ir paslegiame.

Po maždaug 24 valandų sudedame į stiklainius ir laikome šaltai. Skanaus!

Šaltinis: kviečiu į virtuvę


Rašyti komentarą...
B
Bevarde
2019-10-30 15:12:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kam tas actas nuodas juk galima paprastu būdu kopūstus išauginti. Ir laikosi vesiai iki gegužės mėn.
Atsakyti
-6

a
aaas
2019-10-30 16:41:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
acto nereikia!!! vietoj cukraus dekit medu pagal skoni ir gausit raugintuz o ne marinuotus ir aliejaus nepilkit
Atsakyti
-2

V
Vanda
2019-10-30 15:24:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nuo kada obuolių actas nuodas,?
Atsakyti
-8

SKAITYTI KOMENTARUS (3)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų