Jums reikės:
3 kilogramų kopūstų, 500 gramų morkų, 1 galvutės česnako, 2 stiklinių vandens, 1 stiklinės cukraus, pusantros stiklės obuolių acto, trijų ketvirtadalių stiklinės aliejaus, 3 valgomųjų šaukštų druskos.
Pirmiausia daržoves sutarkuojame, o česnaką smulkiai supjaustome.
Tada išverdame marinatą iš visų likusių ingredientų, pravėsusį supilame ant daržovių ir paslegiame.
Po maždaug 24 valandų sudedame į stiklainius ir laikome šaltai. Skanaus!
Šaltinis: kviečiu į virtuvę
Rašyti komentarą...
Bevarde
2019-10-30 15:12:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kam tas actas nuodas juk galima paprastu būdu kopūstus išauginti. Ir laikosi vesiai iki gegužės mėn.
+11
-6
aaas
2019-10-30 16:41:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
acto nereikia!!! vietoj cukraus dekit medu pagal skoni ir gausit raugintuz o ne marinuotus ir aliejaus nepilkit
+7
-2
Vanda
2019-10-30 15:24:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nuo kada obuolių actas nuodas,?
+10
-8
SKAITYTI KOMENTARUS (3)