REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Smalsu, kas laukia jūsų ateinančią savaitę? Tuomet perskaitykite naujausią prognozę visiems Zodiako ženklams, kurią jums pateikia astrologas Naglis Šulija. 

Smalsu, kas laukia jūsų ateinančią savaitę? Tuomet perskaitykite naujausią prognozę visiems Zodiako ženklams, kurią jums pateikia astrologas Naglis Šulija. 

REKLAMA

Avinas. Noro leistis į vasaros pramogas dabar bus vis mažiau, o nedidelių, tačiau neatidėliotinų darbų – vis daugiau ir teks pratintis prie minties, kad jų bus vis daugiau. Tačiau ir vasaros pramogos neliks pamirštos, kūrybiškumas irgi išliks didelis.

Jautis. Domėtis namų, šeimos reikalais norėsis vis mažiau, o antroje savaitės pusėje tas susidomėjimas gali likti ir visai menkas. Atrodo, ir aplinkybės to nebeskatins. Užtai didės kūrybiškumas, daugės progų nuveikti ką linksmo ir smagaus – vasaros pabaiga skuba su savo dovanomis!

Dvyniai. Noro plepėti su draugais, plėsti savo akiratį trumpose pažintinėse kelionėse sklandžiai mažės, bet didės noras domėtis namų, šeimos, būsto reikalais. Ir ne tik domėtis, bet ir imtis konkrečių darbų, siekiant, kad čia būtų dar jaukiau ir dar gražiau.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Piniginiai, turtiniai reikalai pamažu praras savo reikšmę, veiklos čia bus mažiau. Gali būti, kad jis dabar bus susijusi su labai konkrečia sritimi. Kartu didės jūsų judrumas, noras plėsti akiratį, galimos neilgos smagios išvykos.

REKLAMA

Liūtas. Dėmesys vis dažniau ir vis labiau kryps piniginių, turtinių reikalų link, prasideda labai palankus metas imtis veiklos šioje srityje – tikėtina ir sėkmė, ir apčiuopiama nauda. Galimos ir tiesiog dovanos. Jums labai padės tai, kad būsite labai dalykiški ir maloniai iškalbingi.

Mergelė. Prasideda jūsų laikas – būsite vis veiklesni, vis drąsesni ir vis ryžtingiau kibsite į visus jums svarbius darbus ar reikalus. Fizinė būklė bus puiki, dėl to labai gerai seksis sportuojantiems. Be to, augantį ir stiprėjantį veiklumą lydės ir jį atitinkantis asmeninis žavesys.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Viskas kažkaip rimsta ir stoja – svarbių įvykių, didelių darbų, kokių nors iššūkių tikimybė smarkai sumažės. Beliks ramai žingsniuoti per kasdienybę ir kaupti jėgas tam metui, kada prireiks.

Skorpionas. Labai gali būti, kad darbų darbe bus vis mažiau, ir nepaisant to, kad šioje srityje tikrai bus ką veikti, įtampos tikrai nebus. Palankus metas daugiau dėmesio skirti artimiems draugams, kartu imtis mielos smagios veiklos, o su kolegomis darbe aptarti ateities planus.

Šaulys. Kalendorinė vasara dar nepasibaigė, o darbų sezonas jau laukia progos prasidėti. Atrodo, tikrai bus ką veikti profesijos srityje, bet darbus čionai lydės ir kažkokios smagios, malonios aplinkybės. Palankus metas dalykiniams ryšiams su užsieniu ir rinkti žinias apie būsimas keliones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Nuotaika ir savijauta bus vis geresnė ir geresnė, energijos, veiklumo irgi bus vis daugiau. Tačiau kur dėti, kam pritaikyti šį potencialą nėra aišku, mat bene vienintelė sritis, kuriai metas palankus – tai kelionės. Bet juk ne visi į jas vyksta, dėl to tikėtina, kad kasdieniai reikalai tiesiog blizgės.

Vandenis. Tos aplinkybės, kurios dar visai neseniai vertė įsitempti, kažkur skubėti, galbūt prieštarauti ar sukti galvą dėl sprendimų dabar pamažu nyks, kažkur trauksis ir netrukus taps visai menkos. Artėja atokvėpis, o kol kas dar tęsiasi palankus metas dalykiniams pokalbiams ir susitikimams.

Žuvys. Reikalai darosi įdomūs. Aplinkybės ims klostytis taip, kad kai kurie, galbūt ganėtinai artimi žmonės skatins ar netgi stums jus elgtis taip, kaip reikia jiems, bus svarbūs ne jūsų, o ų veiksmai ir mintys. Kita vertus, tai, kas tarsi eina į jus greičiausiai ir tiks, ir patiks, tad beliks truputį pasiderėjus kelti baltą vėliavėlę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų