REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sakoma, kad kiekviena moteris turi paslaptį. Bet ką sako apie vyrus? Jie taip pat turi paslapčių, kurių mes, moterys, net negalime atspėti.

Sakoma, kad kiekviena moteris turi paslaptį. Bet ką sako apie vyrus? Jie taip pat turi paslapčių, kurių mes, moterys, net negalime atspėti.

REKLAMA

Tinklaraštis brightside.me sudarė 13 dalykų sąrašą, kurių vyrai jums niekada nepasakys.

1. „Mums patinka savimi pasitikinčios moterys“.

Vyrai moteris vertina taip pat, kaip ir save patį. Štai kodėl vyrai mieliau renkasi charizmatiškas, netobulos išvaizdos moteris nei išvaizda prilygstančias modeliams, tačiau turinčias daugybę pasitikėjimo savimi problemų. Sunku patikėti, bet pasitikinti savimi moteris tampa žymiai patrauklesnė ir fiziškai.

2. „Man svarbu, kaip tu atrodai“.

Vyrams nėra svarbu, ar jų išrinktoji rengiasi madingai ar ne. Kiekvienas iš jų nori pamatyti „protingos ir seksualios“ įvaizdį susikūrusią moterį. Jie mėgsta, kai moterų įvaizdis yra elegantiškas ir seksualus, bet nėra vulgarus. Atminkite, kad vyrai myli akimis.

3. „Aš nežinau, kaip tai padaryti“.

Moters akyse pasirodyti vyru yra privalu. Bent jau taip galvoja patys vyrai. Štai kodėl, kiekvienas imsis bet kokio darbo, net jeigu jo ir nemoka. Jie turi būti protingi ir stiprūs šalia savo mylimųjų, nors ir neturi net menkiausios minties, kaip sutvarkyti plaukų džiovintuvą.

REKLAMA
REKLAMA

4. „Jaučiuosi pasimetęs, kai užduodi suktus klausimus“.

Moterys mėgsta klausti „ar aš stora?“, nutaisydamos liūdną veido išraišką. Žodžiais neįmanoma apibūdinti, kaip vyrai nekenčia atsakinėti į šį klausimą. Jeigu suknelė verčia moterį atrodyti storesne, vyrai tai pastebės, tačiau dažniausiai atsakys komplimentu, nes manys, kad to laukia moteris.

REKLAMA

5. „Man per brangu“.

Vyrai visada konkuruoja ir tai nėra paslaptis. Gerdami bare, jie lygina save su savo draugais ir nekenčia pripažinti kito pranašumo. Tad dažnai vyras tiesiog negali pasakyti savo draugei, kad jis negali kažko sau leisti.

6. „Aš pavydžiu“.

Vyrai nėra tie, kurie reiškia savo jausmus atvirai, ir kai vienas iš jų mato savo merginą flirtuojant su kitu vaikinu, jis dažnai neparodys nei vienos emocijos. Netikėkite, iš tikrųjų jame kunkuliuoja daugybė jausmų.

7. „Man patinka tavo sesuo/draugė“.

Tai paprasta: jei manote, kad jūsų draugė ar sesuo yra labai graži, jūsų vyras taip pat tai pastebi. Jam patiks jos išvaizda ir jis galvos apie ją, nors jis, žinoma, niekada apie tai nekalbės. Kvaila manyti, kad jūsų meilė jį daro aklu kitų moterų grožiui.

REKLAMA
REKLAMA

8. „Mes nagrinėjame jus“.

Ponios, jei vyras kviečia jus į restoraną, neskubėkite rinktis vestuvių suknelės. Lengvas flirtavimas, juokas ir šypsenos - tai tik ženklas, kad jūs jį dominate, o ne tai, kad viskas tęsis amžinai.

9. „Mums patinka komplimentai“.

Yra įprasta, kad komplimentus paprastai dalina vyrai, bet juos gauti jie mėgsta ne mažiau. Jiems taip pat reikia meilės ir šilto žodžio. Tokie maži dalykai gali viską pakeisti. Vyrai nori žinoti, kad jie pasirinko tinkamą aprangą ir atrodo gražiai.

10. „Mums patinka mergaitiški dalykai“.

Taip, tai tiesa: nagai ir lygi oda yra požymiai, kad vyras rūpinasi savimi. Vyrai taip pat mėgsta stebėti moterims skirtas televizijos laidas, kad atsipalaiduotų. Jie tiesiog slepia tai nuo kitų, nes „kiti nesupras“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

11. „Man baisu“.

Vyras neturi kalbėti apie savo baimes, ar ne? Bet kiekvienas turi fobijų ir tai teisinga. Vyrai nesakys, kad jie bijo tamsos ar vorų, kad neparodytų silpnumo. Bet būk pasiruošusi būti ta, kuris užmuš tarakoną šlepete, kol jis slepiasi.

12. „Aš slepiu savo jausmus“.

Romantinio filmo kulminacija, kuri neretai priverčia moteris išspausti ašarą, taip pat gali paveikti ir vyrą. Vienintelis skirtumas yra tas, kad jis gailiai sakys, kad stebi nesąmones ir paslapčia nusivalys akis.

13. „Mes nepaliekame be priežasties“.

Vyras niekada neišeis, jeigu jam patinka moteris. Jis nieko nedaro be priežasties. Ir jei jis palieka moterį, su kuria jaučiasi gerai – tokia moteris turi ypatingą vietą jo širdyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų