Kebabai ant laužo sužavės visus: apie tokį skonį svajojote seniai

Šiltuoju metų laiku pabodo ant laužo kepti šašlykai ar įvairios dešrelės? Puikia išeitimi gali tapti šie kebabai, kepti ant laužo. Jie tikrai nepaliks abejingų, o jų norėsis dar ir dar.

Ant žarijų kepti kebabai (Nuotr. Ritos receptai)
9

REIKĖS: 6 nedidelių tortilijų, raudono svogūno, pusę nedidelio Pekino kopūsto, 2 agurkų, 2 pomidorų, kiaulienos šašlyko (puikiai tinka vakarykštis)

(9 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Šių metų topas: kebabai ant laužo

PADAŽUI: apie 3 šaukštus majonezo, 2 šaukštų pomidorų padažo, 2 skiltelės česnako, mineralinio vandens arba kefyro, natūralaus jogurto galite derinti proporcijas pagal savo skonį

GAMINIMAS:

Paruošiame padažą, susmulkiname daržoves, plonais griežinėliais supjaustome šašlyką, žiedais supjaustome svogūną.

Tortilijas patepame padažu, dedame Pekino kopūstą, šašlyką, svogūną, pomidorus, agurkus.

Apačią užlenkiame, kad neišbėgtų padažas tada lenkiame šonus ir sutvirtiname mediniu smeigtuku.

Paruoštas tortilijos dedame ant grotelių ir kepame labai trumpai kol gražiai apskrus.

Daržovių ir padažo kiekį derinkite pagal savo skonį. Labai greitas ir nerealiai skanus užkandis. Skanaus!

Recepto šaltinis: http://ritosreceptai.lt

 


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų