REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį (2007 11 10) klubas „Global“ švenčia trijų metų gimtadienį. Per paskutiniuosius metus, pasak rezidento Dj Mindaugėlio, sulaukta ryškių pokyčių: „Atsirado daugiau muzikinių pakraipų – žmonės gali pasiklausyti drumandbass, R&B, techno ir paties house, kuris daugelyje Klaipėdos klubų skambėdavo „neteisingai“. Aš ir siekiau, kad Klaipėdoje atsirastų vieta, kur galėtų susirinkti skirtingų stilių mylėtojai“.

REKLAMA
REKLAMA

Į šventę atvyks muzikos legenda, davusi pradžią Lietuvos elektroninių ritmų raidai - Pete Heller, spalvinga grupė „In Culto“, taip pat už pulto stos Dj Mindaugėlis ir Marius Ivanoff, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Grupė „In Culto“ dovanų atveža naujojo albumo „Marijos žemės superhitai“ skambesį: „Pasirodyme bus lietuvių liaudies motyvų, bet ne daugiau, negu galima tikėtis. Nepamiršime, kad reikia taikyti į klubinį kontekstą – bus ir modernių, šiuolaikinių elementų“, - pasakoja „In Culto“ lyderis Jurgis Didžiulis bei klubui linki ir toliau sėkmingai linksminti klaipėdiečius.

Pete Heller daugeliui pristatinėti nereikia, juk jis – vienas įtakingiausių pasaulinės šokių muzikos scenos prodiuserių ir didžėjų. Šis muzikantas – įrašų kompanijos „Phela“ įkūrėjas, kurioje buvo išleistas jo garsusis hitas „Simpler“, yra mielai laukiamas visų šalių pasilinksminimo vietose. Jau 1999 – aisiais jo dainą „Big Love“ žurnalas „Billboard“ paskelbė „Nr. 1“. Kylie Minogue, Michael Jackson, Robert Owens, Janet Jackson – tai tik maža dalis atlikėjų, su kuriais teko bendradarbiauti šiam diskžokėjui. Pete Heller kūrinių sąraše – begalė remiksų įvarių muzikantų kūriniams: „Underworld“, „Faithless“, „Fatboy Slim“, „Daft Punk“, „Chemical Brothers“, „Moby“, „Jamiroquai“ ir pan. Drauge su bendražygiu Terry Farley (po pavadinimu „Heller & Farley“) jie taip pat išleido nemažai populiarių įrašų: „Fire Island“, „The Look & Feel“, „Ultra Flava“ ir kt.

„Norėjau, kad atvažiuotų tas, kuris davė pradžiamokslį visai mūsų klubinei kultūrai ir mums primintų senus laikus. Jisai yra tas žmogus, kuris dirbs taip, kaip seniai norėjau kažką pamatyti grojant. Iki šiol prisimenu emocijas, kai pirmąkart čia buvo Pete Heller - uhh! Jis tikrai bus pasiruošęs klubo gimtadieniui labai stipriai ir linksmai. Esu įsitikinęs, kad šventėje bus senieji (nuo pat pirmųjų klubo gyvavimo metų) ir naujieji klubinėtojai“, - sako Mindaugėlis ir pažada daug gimtadieninių šampano purslų bei klubo dovanų „Global“ nariams ir kitiems svečiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų