miltų patiekalai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „miltų patiekalai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „miltų patiekalai“.
Receptas. Dzūkiški "Švilpikai"
INGREDIENTAI: 2 kilogramai bulvių 500 gramų miltai 1 vienetas kiaušinių 1 valgomasis šaukštas druskos 1 vienetas svogūnų Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Bulves išvirti su šaukšteliu druskos ir svogūnu. Sutrinti, įmušti kiaušinį, suberti miltus, išminkyti. Formuoti storą ilgą ,,kirminą'', jį supjaustyti ir dėti į skardą, pateptą aliejumi. Kepti apie valandą orkaitėje.
Spagečių serpantinai
Makaronai, spagečiai – produktai, kurie labiausiai gąsdina dailiosios lyties atstoves. O tai, kad Italijos moterys juos valgo vakarieniaudamos apie aštuntą valandą vakaro, skamba kaip tikrų tikriausias iššūkis. Taigi spagečiai – svarbiausias Viduržemio jūros dietos produktas.
Kurgi slypi spagečių paslaptis, jei jie – dietos dalis ir kino žvaigždžių kasdienis maistas? Juk lieknomis talijomis garsėjančios italų kino aktorės spagečius valgo bent kartą per dieną.