Blynai su vištienos ir pievagrybių įdaru

Įvertinimas: 5 / 5

Ingredientai

2 kiaušiniai;
200 g miltų;
200 ml pieno;
40 g sviesto;
druska.

Įdarui:
keletas pievagrybių (arba paprika).

Lietiniams:
svogūno galvutė;
tarkuoto fermentinio sūrio;
virta vištienos krūtinėlė.

Gaminimas

Pasigaminame įprastą lietinių tešlą ir iškepame blynus.Vieną pusę galim palikti nepilnai iškepusią.

Kol kepame blynus, išverdame vištienos krūtinėlę, susmulkiname. Pievagrybius ir svogūnus smulkiai supjaustome ir apkepame aliejuje. Ant iškepusių blynų pusių dedam pievargybius ir vištieną, susukame arba sulankstome blynus (čia kaip kam labiau patinka). Dedame blynus į keptuvę, truputį pakepame. Apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Ragaujame ir mėgaujamės.

Gairės: kiaušiniai, miltai, druska, sviestas, pienas, pievagrybiai, svogūno galvutė, fermentinis sūris.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Lazanija su kepenėlėmis
Saldžiai rūgšti vištiena
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų