Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI
Daržovių salotos
Susmulkintus svogūnus, sutarkuotas morkas ir obuolius apkepame aliejuje. Puode su nedideliu kiekiu vandens 15 min.... |
Olandiškos salotos
Išverdame kietai kiaušinius, nulupame, smulkiai supjaustome. Sūrį sutarkuojame, dedame žirnelius,... |
Sūriu įdarytos paprikos
Sūrį sutarkuokite, sudėkite sviestą ir trinkite, kol išeis vientisa masė. Smulkiai supjaustykite krapus,... |
Vasaros salotos
Nuplautus ridikėlius, agurkus susipjaustome griežinėliais, agurką galima truputi smulkiau. Mėsyte (labai skanu ir su... |
Neįprastos salotos
Vynuoges nuplovus susmulkinam pagal poreikį ( galima pjauti į 4 dalis, naudoti raudonąsias, galima pabandyti ir su... |
Žalių salierų salotos
Salierus smulkiai sutarkuokite, apšlakstykite citrinos sultimis, pasūdykite, užpilkite majonezu,... |
Graikiškos salotos
Pomidorus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skiltelėmis. Agurką nuplauti, nulupti ir supjaustyti kubeliais.... |
Vaisių salotos
Bananą supjaustyti griežinėliais, obuolį kubeliais; vynuoges pusiau ir greipfrutą kuo smulkiau. Viską... |
Salotos su triušiena ir mandarinais
Triušienos mėsą reikia išvirti, druskos įdėti pagal skonį. Išvirtą mėsą, mandarinus ir ananasus... |
Kiaulpienių salotos
Kiaulpienes visų pirma reikia išmirkyti šaltame vandenyje gerą pusvalandį, paskui jas susmulkinti su... |
Dėdės Rudenėlio salotos
Raugintus kopūstus sudedame į dubenį, supjaustome svogūną, sutarkuojame du virtus vidutinio dydžio burokėlius ir... |
Mišrainė „Vėlykinis paukščių lizdas"
Nuplautas ir nuluptas bulves reikia supjaustyti plonais šiaudeliais ir gerai nuplauti tekančiame vandenyje,... |
Vakuotos šparaginės pupelės
Į puodą pripjaustyti šparaginių pupelių, sudėti visus produktus išskyrus actą. Pavirti 5 minutes... |
Užkandis “Daugiau nereikia nieko”
Viskas smulkiai supjaustoma, įberiama druskos, įdedamas majonezas. Išmaišoma. Skanaus. |
Morkų suflė
Morkas ir svogūnus nulupkite, nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Nusunkite ir pertrinkite per... |
PUSLAPIAI: