REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį, spalio 28 d. Vilniaus klubas „G“ kviečia visus į neeilinį vakarėlį „Funk Soul Brothers“, kurio metu bunkeris bandys atlaikyti hiphop, funk ir breakbeat ataką. Į Vilnių antrą kartą atvyksta visame pasaulyje puikiai žinomas Prancūzijos naujojo funko karalius ‒ Romain Coolen dar žinomas, kaip DJ Prosper.

REKLAMA
REKLAMA

Prosper (nuotr. Organizatorių)Prosper (nuotr. Organizatorių)

Pradėjęs savo karjerą 1996 metais, Romain jau spėjo užpildyti viso pasaulio muzikos parduotuvių lentynas savo plokštelėmis. Jo kūrybiškumo gali pavydeti dauguma elektroninės muzikos prodiuserių ‒ per paskutinius du metus jis įrašė daugiau nei 30 singlų ir remiksų, o jo plokšteles išleidžia tokios įrašų kompanijos, kaip „Big M“, „Goodgroove“ arba „Bomb Strikes“. Pastarieji jau spėjo iškovoti naujojo funko lyderio vardą pasaulyje.

REKLAMA

Pats Prosper mėgsta eksperimentuoti ir sako, kad savo pasirodymų metu grotuvus naudoja kaip laiko mašiną. Jo pasirodymas gali prasidėti nuo senojo hiphop ir ragga, pavyzdžiui „De La Soul“, „Run DMC“ arba „Beastie Boys“. Didindamas tempą, vienu kūriniu po kito, jo miksas pasiekia sunkų breakbeatą. Be to, jis neapsiriboja jokiais muzikos formatais ir visada yra pasiruošęs nustebinti publiką electro, breaks, techno ir net drum'N'Bass arba dub step ritmais.

REKLAMA
REKLAMA

Prosper (nuotr. Organizatorių)Prosper (nuotr. Organizatorių)

Tėvynėje,  beveik visuose didžiausiuose elektroninės muzikos festivaliuose, pasidalinęs scena su tokiais atlikėjais, kaip „Pendulum“, „Plump DJs“ ir „Freestylers“, Prosper į Lietuvą atvyksta su pozityvios energijos užtaisu ir žada pristatyti dar niekur nepublikuotus naujus įrašus.

„Prosper yra geras ginklas suvienyti klubinėtojus šokių aikštelėje. Jo riebūs garsai puikiai tiks tiems, kam patinka saldus funk skambesys ir tiems, kuriems patinka purvini ritmai. Jeigu norite, kad Jus iššokdintu iki paskutinio prakaito lašo ‒ Prosper puikiai tinka tokiai misijai“, – sako vakarėlio iniciatorius, radijo stoties „Zip Fm“ laidos „Technical Break“ vedėjas Moodbase. Jis pats, kartu su savo kolega Sonik, šiam vakarėliui ruošia „Bootleg“ programą ir žada neįtikėtinai naujai skambančių „Young MC“, „Muse“ ir net „Fatboy Slim“. Pasak jų, šis vakarėlis taps prieš dvejus metus pradėtos ir greitai išgarsėjusios, „Bootleg“ vakarėlių serijos tęsiniu.

Neabejingi kokybei, karštai prancuziškų diskotekų energijai ir naujai skambantiems pamirštiems kūriniams, turėtų rinktis klube „G“, penktadienį nuo 23 val. Renginys nemokamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų