REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Julija Volkova (nuotr. Instagram)

Dainininkė Julija Volkova, žinoma kaip buvusios grupės „t.A.T.u.“ narė, užsikrėtė naujo tipo koronavirusu.

24

Dainininkė Julija Volkova, žinoma kaip buvusios grupės „t.A.T.u.“ narė, užsikrėtė naujo tipo koronavirusu.

REKLAMA

Apie tai ketvirtadienį pranešė news.ru.

Kaip rašo užsienio žiniasklaida, moteris gydosi namuose. 

J. Volkova paliko grupę, pradėjo solinę karjerą. Nuo 2010 metų dainininkė išleido keletą singlų ir muzikinių vaizdo įrašų.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad kiek anksčiau rašėme apie moters sveikatos problemas.

Buvusi pasaulinio garso grupės „Tatu“ narė Julija Volkova pasakojo apie kovą su skydliaukės vėžiu ir jo pasekmėmis.

2012 m., atliekant profilaktinę apžiūrą, ant dainininkės kaklo buvo rastas gumbelis, kuris pasirodė esąs piktybinis navikas.

REKLAMA
REKLAMA

„Dieną prieš tai sapnavau, kad sergu vėžiu. Mane ištyrė, kraujas buvo tobulas. Bet ultragarsas parodė mazgą, aš pasidariau biopsiją, kuri parodė, kad sergu skydliaukės vėžiu. <...> Buvo atlikta nesėkminga operacija“, – interviu metu pasidalijo Volkova.

REKLAMA

Rusijos klinikoje atliktos naviko pašalinimo operacijos metu gydytojas palietė dainininkės balso stygas. Chirurgo klaida lėmė visišką atlikėjos balso praradimą.

„Po operacijos metus nekalbėjau: šnabždėjau, šnypščiau, cypiau. Po to atlikau operaciją Vokietijoje. Tada buvo operacijos Japonijoje, Korėjoje. Po Korėjos galėjau pradėti normaliai kalbėti, leisti garsus“, – sakė ji.

Pasak Volkovos, jai buvo lengviau dainuoti nei kalbėti. Todėl po ilgos reabilitacijos ji pamažu grįžo į darbą, įrašinėdama dainas ir filmuodama klipus, rašoma gazeta.ru.

REKLAMA
REKLAMA

Paprastai diagnozavus skydliaukės vėžį, organas visiškai pašalinamas dėl didelės atsinaujinimo tikimybės. Tačiau naujame interviu Volkova sakė, kad 2019 m. vėžys jai atsinaujino.

„Kai sužinojau, kad sergu vėžiu antrą kartą, nenorėjau tuo tikėti. Visas gyvenimas prabėgo man prieš akis. Bet aš neturėjau kitų išeičių. Galėjau atsiduoti gydytojams ir tikėti, kad viskas bus gerai. Ir vėl – buvo vaikai, kurie stebėjo mane“, – pasakojo atlikėja.

Anot jos, antrasis tyrimas praėjusių metų spalį parodė, kad vėžys pasitraukė. Tačiau pastaraisiais metais tai nebuvo vienintelė dainininkės problema. Ji pasakojo, kad 2016 m. pradėjo susitikinėti su užsieniečiu ir ketveriems metams su vaikais išvyko į Turkiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujasis Volkovos vaikinas pasirodė siaubingai pavydus ir dažnai ginčijosi dėl to, kad bendrauja su kitais vyrais. Jis taip pat kėlė ranką prieš atlikėją, o po vieno ginčo ji buvo išvežta greitosios pagalbos automobiliu su sulaužytu žandikauliu.

„Viskas baigėsi gatvėje, tragišku sumušimu, lūžusiu žandikauliu trijose vietose. Aš ant žemės... Žmonės bandė jį nuplėšti nuo manęs. Atsibudau, kai jau buvau greitosios pagalbos automobilyje. Pamenu, laikiau rankomis veidą, nes negalėjau jo sulaikyti“, – pasakojo dainininkė.

„Aš neverkiau, bandžiau šypsotis, nes šalia buvo vaikai. Nenorėjau jų gąsdinti, jie vis tiek bijojo. Nusišypsojau ir pasakiau: „Vaikai, viskas gerai, tik lūžęs žandikaulis, nieko baisaus nėra“, – prisiminė ji.

REKLAMA

Stambule jai buvo atlikta kompleksinė veido operacija, tačiau smurtautojui ji nepateikė kaltinimų. Volkova prisipažino, kad nuo to laiko gyvena baimėje dėl savęs ir savo vaikų.

„Šis žmogus iki šiol nori, kad aš mirčiau. Kol aš gyvensiu, jis negyvens ramiai. Ligota meilė, kai žmogus myli kaip maniakas. Jis gali mylėti ir žudyti “, – sakė ji.

Volkova interviu taip pat paminėjo savo „Tatu“ kolegę Leną Katiną, su kuria judvi 2000-ųjų pradžioje rinko pilnus stadionus gerbėjų visame pasaulyje. Dainininkė

teigė, kad grupės susivienijimas neįmanomas dėl asmeninių priežasčių. Po to, kai duetas 2010 m. iširo, jos susivienijo ir pasirodė 2014 m. Olimpinėse žaidynėse Sočyje. Po to, kai grupė priminė apie save, jos buvo pakviestos koncertuodamos apkeliauti Europą. Tačiau Volkova ir Katina atsisakė pasirodymų pasiūlymų.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų