REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Maksimas Galinas ir Ala Pugačiova (nuotr. SCANPIX)

Dainininkė Ala Pugačiova neseniai prarado artimą draugą bei bičiulį, Rusijos pramogų pasaulyje puikiai žinomą rašytoją Michailą Žvaneckį.

4

Dainininkė Ala Pugačiova neseniai prarado artimą draugą bei bičiulį, Rusijos pramogų pasaulyje puikiai žinomą rašytoją Michailą Žvaneckį.

REKLAMA

Pirmadienį primadona Ala Pugačiova su vyru Maksimu Galkinu vyko į jo laidotuves.

Michailas Žvaneckis mirė eidamas 87-uosius, pranešė tvrain.ru.

Apie rašytojo mirtį Rusijos naujienų portalui „Dožd“ pranešė artimieji. Šią informaciją taip pat patvirtino jo koncertų direktorius Olegas Staškevičius. Šių metų spalio pradžioje tapo žinoma, kad humoristas užbaigė savo pasirodymų veiklą dėl amžiaus ir problemų su sveikata

. M. Žvaneckio kolega Vladimiras Pozneris pripažino, kad mirusysis sunkiai sirgo. Pats humoristas vasaros pradžioje prisipažino, kad labai silpnai jaučiasi. „Aš pats guliu, niekur neinu. Ir ne tik todėl, kad paskelbė karantiną“, – aiškino tuomet jis.

REKLAMA
REKLAMA

Rašytojas mirė lapkričio 6 d., o lapkričio 9 d. primadona su vyru vyko į jo laidotuves. 

„Štai ir viskas. Tu palikai mus visiems laikams. Nepataisoma netektis. Mano drauge, tu neužmirštamas. Tu visada liksi mano širdyje“, – intagrame rašė moteris.

REKLAMA

Primename, kad A. Pugačiova visai neseniai išgyveno dar vieną netektį.

Visai neseniai mirė Rusijos muzikantas Alexanderį Kalyanovas.

Apie tai, kad prarado sau brangų žmogų, A. Pugačiova pranešė ir socialiniuose tinkluose, kur pasidalijo muzikanto nuotrauka. 

„Mirė Alexanderis Kalyanovas. Artimas mano draugas ir kolega, buvęs dalimi mano kūrybinio gyvenimo. Klausykite jo dainų ir jį prisiminkite“, – brūkštelėjo ji.

Pirmadienį įvyko jo laidotuvės, kuriose A. Pugačiova apsilankė kartu su vyru Maksimu Galkinu.

Pugačiova dar ir anksčiau yra viešai gyrusi kompozitorių ir muzikantą, sakiusi, kad jis turi savyje tų savybių, kurios yra reikalingos tikram artistui. Negana to, didžioji dalis jo parašytų kūrinių tapdavo hitais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų