REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Donata Virbilaitė (nuotr. Organizatorių)

Žinoma dainininkė Donata Virbilaitė visuomet mylėjo save ir savo kūną, tačiau visai neseniai ji pasiryžo pokyčiams.

4

Žinoma dainininkė Donata Virbilaitė visuomet mylėjo save ir savo kūną, tačiau visai neseniai ji pasiryžo pokyčiams.

REKLAMA

Atlikėja numetė 11 kilogramų, rašoma pranešime spaudai.

Donata, papasakok, kokia yra Tavo patirtis laikantis dietų? 

Oi, manau, kad aš esu išbandžiusi viską. Esu gėrusi netgi uždraustas tabletes, kurios man vos neiššaukė širdies priepuolio. Bandžiau valgyti tik grikius arba obuolius. Bandžiau nevalgyti nieko! Bandžiau lankyti sporto klubą. Ne, ačiū! Jeigu atvirai, dietos aš laikausi visa savo gyvenimą, ir tikrai niekas iš tiesų man nepadėjo. 

Kodėl nusprendei dabar vėl pabandyti sulieknėti?

Manau, kad esu viena tų, kurios valgo užplūdus negatyvioms emocijoms, bet juk visos mes elgiamės panašiai. Be to, mano amžius ir gyvenimo būdas tikrai nėra palankus lengvam svorio metimui ir jo palaikymui. Kartais aš valgau tik daržoves, bet kilogramai vis tiek auga. Šiais laikais gyvenimo ritmas pasikeitė, tad man reikėjo kažko, kas būtų tinkama ir man.

REKLAMA
REKLAMA

Kas, Tavo nuomone, šioje dietoje yra tokio, kuo ji skiriasi nuo visų kitų ir leidžia numesti tiek daug kilogramų?

Mano svarstyklės perlipo 90 kilogramų ribą ir tai didžiausias skaičius kurį aš esu mačiusi. Blogiausia, kad nė vienas turimas drabužis man nebetiko. Man smagu, kai galiu rasti patinkančius rūbus visiems prieinamose parduotuvėse. Na, juk žinote, plius dydžio rūbai Lietuvoje tikrai nėra patys gražiausi.

REKLAMA

Bet drabužiai nebuvo pagrindinė priežastis paskatinusi mane susiimti. Pasunkėjęs kvėpavimas ir judesiai privertė mane susimastyti – tik šį kartą aš norėjau pasiekti ilgalaikį rezultatą. Prisiminusi praeities būdus sulieknėti, nusprendžiau imtis kažko kito. Mano draugai bandė ir gerai atsiliepė apie Stokholmo dietą, be to, aš pati mačiau jų rezultatus. Staiga užpildžiau testą jų puslapyje ir pradėjau.

Kokius pokyčius kasdienybėje jauti laikydamasi šios dietos?

Jeigu atvirai, supratau, kad patiekalai su riešutų sviestu ir vaisiais man patinka labiau, negu užkandžiai su cukrumi. Be to, aš tikrai nesu gera virėja, tad lengvai paruošiamas maistas kelioms dienoms į priekį, man buvo puikus atradimas. Be to, po dietos supratau, kad iki šiol nežinojau tikrojo kai kurių produktų skonio! Ir koks jis iš tiesų nuostabus. Labai mėgstu prieskonius, ypač druską, todėl man buvo labai įdomu pabandyti kažką kitokio. Būtinai naudosiu receptus ir ateityje.

REKLAMA
REKLAMA

Bet svarbiausia, man patiko ne tik maistas, bet ir rezultatai. Jau pirmomis savaitėmis aš numečiau 5 kilogramus! Tai buvo tik pradžia, ir per visą dietos laikymosi periodą aš atsikračiau 11 kilogramų, kas manau, yra puikus rezultatas be sporto, tablečių ir alkio.

Ką rekomenduotum kitiems sulieknėti norintiems žmonėms?

Pirmiausia, jūs turite pradėti mylėti save ir stengtis dėl savęs. Prisiminkite, ar įsivaizduokite laiką, kai jautėtės geriausiai. Kai atvaizdas veidrodyje kėlė šypseną ir jūs jautėtės laimingas. Ir nesvarbu, ką rodo jūsų svarstyklės, svarbu, kad pažiūrėjus į veidrodį ir nesislepiant po dideliais ir tamsiais rūbais, jūs jaučiatės gražus ir laimingas.

Svoris neturi trukdyti jums gyventi geriausią įmanomą savo gyvenimą. Jeigu jaučiate, kad jis trukdo, padarykite kažką dėl to. Nuspręskite savo „laimingą dydį“ ir siekite jo. Jeigu man pavyko tai padaryti turint tokį nenuspėjamą gyvenimo būdą ir rutiną, tai pavyks visiems!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų