REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Ruslanas Kirilkinas ir jo augintis (nuotr. asm. archyvo)

Atlikėjas Ruslanas Kirilkinas šiuo metu ilsisi Šventojoje. Žinomas vyras su savo augintiniu jau ne pirmus metus čia leidžia atostogas. Tačiau šį kartą atostogų džiaugsmus sudrumstė nemalonus incidentas. 

30

Atlikėjas Ruslanas Kirilkinas šiuo metu ilsisi Šventojoje. Žinomas vyras su savo augintiniu jau ne pirmus metus čia leidžia atostogas. Tačiau šį kartą atostogų džiaugsmus sudrumstė nemalonus incidentas. 

REKLAMA

Apie tai jis viešai paskelbė socialiniame tinkle.

Feisbuke R. Kirilkinas papasakojo, jog jam teko aiškintis su autobuso vairuotoju, kuris neleido jam ir jo augintiniui Guru įlipti į autobusą ir pasiekti namus.

„Kaip manote, kuo gali pasibaigti Jūsų nuostabi diena Šventojoje?“, – feisbuke įrašą pradėjo R. Kirilkinas.

Pradėdamas pasakoti apie nemalonų incidentą, šis tikino, kad jam to dar neteko patirti.

„Jau kelintą vasaros sezoną iš eilės, aš apsistoju Šventojoje, Būtingės sodų bendrijoje kartu su savo augintiniu Guru.

Ši vietą yra nuostabi savo gamta, miškais ir išskirtine ramybe. Pats Šventosios miestelio centras yra už maždaug 4,5 km kelio nuo mano gyvenamosios vietos, tai yra, apytiksliai, valanda laiko einant pėsčiomis. Būnant ir apsistojant čia. Aš gan dažnai nueinu iki pat Šventosios pėsčiomis kartu su savo augintiniu, o grįžtame paskutiniu kompanijos Vlasava autobusu, kuris išvyksta 18:00 val. vakaro (maršrutas Palanga - Šventoji - Būtingės terminalas).

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien buvo nuostabi ir saulėta diena, vidurdienį pajudėjome pėsčiomis link Šventosios kartu su Guru, ketindami pasivaikščioti ir pasidžiaugti gražiu oru. Tuo pačiu nusipirkti reikiamų maisto produktų, kadangi artimiausia nuo mano namelio parduotuvė yra tik Šventojoje.

REKLAMA

Tad po mūsų 10 km pasivaikščiojimo kartu pėsčiomis, apsipirkome prekybos centre ir nulėkėme link autobuso stotelės, pasitikti savo paskutiniojo autobuso į namus. Atvykus autobusui, aš kaip visada prieš įlipant į vidų, paėmiau savo 2 kg. sveriantį bei ramų augintinį ant rankų.

Vos tik spėjus pasisveikinti su gerbiamu vairuotoju, jis pasitiko mus ypač piktu žvilgsniu, lyg būtume jo baisiausi priešai. Nedelsiant buvome grubiai ir gan agresyviai išprašyti iš autobuso, nes vairuotojas nesutiko vežti mūsų į Būtingės terminalą.

REKLAMA
REKLAMA

Aš ramiu tonu paaiškinau vairuotojui, kad neturiu kaip grįžti ir esu su sunkia bei pilna kuprine ant pečių. Taip pat paklausiau, kuo jis skiriasi nuo jo kolegų, kurie vežiodavo mus su Guru keletą vasaros sezonų iš eilės?

Tačiau gerbiamas vairuotojas buvo kategoriškas ir su malonumu dėstė savo ir ne savo taisykles, lyg mėgaudamasis savo valdžia. Piktas, agresyvus ir mano akimis žiūrint, nelaimingas vairuotojas paaiškino, kad tokius gyvulius kaip Guru reikia narvuose vežiotis, nes šiandien, neva, aš šunį vežtis noriu, o jau rytoj kokį arklį užsimanysiu įgrūsti į jo autobusą...

Išeidamas drebančiomis rankomis iš autobuso, aš net nesugebėjau tinkamai jį nufilmuoti, bet patyręs tokį nemalonų incidentą, rodos, net pats telefonas manęs nebeklausė. Vairuotojas, matydamas, kad bandau kažką filmuoti, išlipo iš savo kabinos į lauką, lyg mane nuvydamas ir šaukdamas visa gerkle:  „Artiste tu!!! Aš tuoj tau pafilmuosiu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesą sakant, aš išsigandau ir sparčiais žingsniais nuėjau tolyn. Kiek vėliau suvokiau, kad telefono kamera nieko neužfiksavo. Tad suėmiau save į rankas ir vėl grįžau nufilmuoti „didvyrį“, kuris išvažiuodamas iš stotelės, lyg gąsdindamas, o gal visai rimtai, norėjo pervažiuoti per mano augintinį ir mano kojas... Dar ilgai stovėdamas mąsčiau, kuo galėjo viskas pasibaigti. Gal, visgi, tokiems kaip šis, nestabilios psichikos, bendravimo sutrikimų turintiems ir etiketo nesilaikantiems vairuotojams jau būtų pats laikas palikti tokias darbo vietas???“, – pasakojo atlikėjas.

Grįžęs namo jis pasidomėjo šios įmonės atsiliepimais.

„Namo teko grįžti gana nepigiai, pasitelkiant vietinės taxi paslaugas. Kiek vėliau, perskaitęs žmonių komentarus Jūsų pačių svetainėje http://www.vlasava.lt apie nuostabius vairuotojus ir įvairiausias istorijas, aš supratau, kad mano istorija tėra tik dar vienas Jūsų įmonės veiklai būdingas atsitikimas... Linkiu Jums sveikų pokyčių ir profesionalaus santykio bei žmogiško bendravimo su Jūsų klientais“, – kreipimusi į vlasava.lt rašė vyras.

Naujienų portalui tv3.lt vyras pasakojo, kad per 3 metus jam nieko panašaus nebuvo nutikę.

„Lietuvos geležinkeliai veža už papildoma gyvūno mokestį, bet jokio šuniui narvo nereikalauja. Tik yra viena sąlyga, kad šunį reikia laikyti rankose arba ant žemės“, – sakė atlikėjas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų