REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Sergejus Maslobojevas (Lietuva) - Noureddine Ajnaou (Marokas)  (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Pasaulio kikbokso čempiono Sergejaus Maslobojevo kūną papuošė dar viena įspūdinga tatuiruotė.

7

Pasaulio kikbokso čempiono Sergejaus Maslobojevo kūną papuošė dar viena įspūdinga tatuiruotė.

REKLAMA

Socialiniuose tinkluose sportininkas pasidalijo nuotraukomis ir atskleidė naujo piešinio reikšmę.

„Dar vienas puikus meno kūrinys nuo Alekso Astrausko, kurį nešiosiu ant rankos šalia kitų man ne ką mažiau svarbių iliustracijų, – pasidžiaugė kovotojas. – Kiekviena tatuiruotė, kurią nešioju ant savo kūno, turi gilią reikšmę mano gyvenime bei yra savotiškai svarbi. Šį kartą mes įamžinome Tailando mitologinės būtybės Jako veido atvaizdą. Būtybę, kurią dažnai galima sutikti prie šventovės vartų. Legenda pasakoja, kad milžinas siaubingu šėtono veidu yra be galo galingas ir pavojingas, jis saugo savo šventovės vartus nuo blogųjų dvasių.

Būdamas Siamo šalyje gavau pravardę bei kovos vardą: Super Yak Sitsongpeenong. Gavau ją dėl savo fizinių domenų bei agresyvaus kovojimo būdo. Manau, jo atvaizdas ant išorinės dilbio dalies puikiai simbolizuos mano kaip šeimos globėjo ir jos gerovės saugotojo vaidmenį, nes vidinė dilbio dalis yra skirta būtent šeimos nariams: žmonai Airinei bei vaikams Ramirui, Raonui ir Rajai. Brangiausia, ką turiu! Ačiū mano tėveliams, kad įskiepijo man šį supratimą bei ačiū studijai už dar vieną puikų darbą!“ – dėkojo vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad neseniai vyras pasidarė įspūdingo dydžio tatuiruote, kuri skirta jo žmonos Airinės garbei.

REKLAMA

Sportininkas pasakojo, kad jau seniai žinojo, kad vienos rankos dalį skirst savo šeimai: „Žinojau ilgą laiką, kad vieną rankos dalį skirsiu savo šeimai ištatuiruoti. Vaikų norėjau jau nuo 18 metų. Norėjau sūnaus, o dar geriau 2 sūnų. Kuomet sutikau savo žmoną, aš jos klausiau: „Ar pagimdysi man sūnų?“ Ji man atsakė, kad „Taip“.  Todėl ji, turi didžiausią prioritetą būti ant mano rankos.“

Vyro ranką papuošė įspūdingo dydžio bei grožio tatuiruotė: „Graikų mitologijoje yra tokia deivė Eirėnė. Aš išsitatuoravau deivę su savo žmonos veidu, kuri laiko kūdikį.“

Anot Sergejaus Maslobojevo, jis tikėjosi visai kitokios mylimosios reakcijos. „Diena buvo labai sudėtinga, nes vaikas buvo labai neramus. Ar apsirgęs, ar dantukai kalėsi, todėl jis labai verkė, o žmona visą naktį nemiegojo. Galvojau palauksiu vakaro ir tada parodysiu, bet ji mačiau, kad buvo labai pavargusi, todėl parodžiau. Ji patikėti negalėjo. Aš tikėjausi stipresnės reakcijos, bet suprantu, kai žmogus kelias dienas be miego, tada ir emocija būna visai kitokia. Žinau, kad ji yra be galo pamaloninta“ , – džiaugėsi sportininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų