REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Raisos Šarkienės gimtadienis (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Didžiausios muzikiniame projekte išgarsėjusio dainininko Radži gerbėjos Raisos Šarkienės nepastebėti neįmanoma – moteris mėgsta dėmesį, o ir atrodo kur kas jaunesnė, nei yra iš tiesų. 

17

Didžiausios muzikiniame projekte išgarsėjusio dainininko Radži gerbėjos Raisos Šarkienės nepastebėti neįmanoma – moteris mėgsta dėmesį, o ir atrodo kur kas jaunesnė, nei yra iš tiesų. 

REKLAMA

60-uosius savo gyvenimo metus skaičiuojanti moteris ne kartą viešai atviravo apie savo santykius ir jų baigtį, vis dėlto yra kai kas, ką žino ne visi – pasirodo, kad nepaisant visko, su visais iš savo vyrų ji sugebėjo likti draugais. 

Raisa naujienų portalui tv3.lt jau prieš kurį laiką davė atvirą interviu apie santykius ir požiūrį į skyrybas, o šiandien darkart prabilo ir apie tai, ar jos gyvenime yra antroji pusė.

Puikiai atrodanti moteris neslėpė, kad gerbėjų jai netrūksta ir dabar, o ypatingo jų dėmesio sulaukia socialiniuose tinkluose. „Man sunku naudotis kompiuteriu ir „Facebook“ – tai už mane tvarko vaikai. Turiu net 2 „Facebook“ anketas ir abi jos yra užpildytos. Man labai malonu, aš labai dėkinga žmonėms, kad jie mane suprato, pradėjo apie mane visai kitaip galvoti. Žinoma, tam reikėjo laiko“, – garsiai svarstė Raisa.

REKLAMA
REKLAMA

R. Šarkienė dar anksčiau naujienų portalui tv3.lt yra sakiusi, kad prie savęs įsivaizduoja tik tvirtą vyrą. „Aš esu stipti, todėl man ir vyro reikia tokio pat. Man vienas pažįstamas sakė, kad man reikalingas už mane stipresnis vyras. Tokio aš ir ieškau. Nesakau, kad aš esu baisaus charakterio, bet vyras turėtų perspjauti mane. Tikiu, kad toks tikrai atsiras, bet viskam reikalingas laikas“, – tąkart kalbėjo ji.

REKLAMA

Ir nors ir šiandien ji sakosi antrosios pusės neturinti, tvirtai tiki, kad netrukus mylimasis atsiras. Galimai – net ne vienas. „Antrosios pusės neturiu – bet ko nenoriu, juk esu suaugusi moteris. O tas princas ant balto žirgo – tikrai atjos“, – intrigavo Raisa.

Pati save juokais kiek keistoka vadinanti moteris pasakojo, kad neseniai baigė būrimo kursus Lenormand kortomis, todėl nusprendė pasižiūrėti ir tai, kas jos pačios laukia ateityje: „Numečiau pati sau kortą ir pamačiau, kad tas princas tikrai ateis. Ir netgi ne vienas. Amžius jau toks, kad norisi žmogaus, su kuriuo man būtų įdomu. Tik dabar labai „limpa“ jaunimas… Pati save pagirsiu – žinau, kad atrodau neblogai. Aišku, man ir norisi jaunesnio – su savo amžiaus vyrais negaliu bendrauti.“

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais ne vieną garsią šeimą sudrebino ir skyrybos – anot Raisos, paaiškinimas tam yra paprastas. „Aš nesuprantu, kodėl jie susituokia, ir tuomet savo santykius iškart ima rodyti, fotografuoti. Šiame dalyke tikrai turiu supratimą. Juk yra pavydas, bloga akis – kam rodyti viešumai? Tegul rodo savo rate, bet nereikia to rodyti kam papuola“, – sakė žinoma moteris pridėdama, kad jos nuomone, tai yra visiškai nereikalinga. 

R. Šarkienės nuomone, žmonės nuolat randa prie ko prikibti. Moteris teigia, kad jai pačiai yra tekę bendrauti ir su Natalija Bunke, kuri jai pasirodė labai šauni moteris. Tačiau pamačiusi, kiek dėmesio ir piktų komentarų sulaukė jos naujieji santykiai, Raisa svarsto, kad dainininkei vis dėlto nereikėjo viešinti ir jų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nepykite, lietuviai, bet esate tokie pavydūs… Ko tiek pavydėti? Aš asmeniškai esu nepavydi. Žinoma, kai kur pavydžiu, bet tai tik tokie juokingi dalykai. Bet ne taip pavydžiu, kad kažko netekčiau. Žmonės, gyvenkite draugiškai. Tegul tuokiasi kas su kuo nori, ir lygiai taip pat, tegul skiriasi. Tačiau, mano nuomone, viso to viešinimas yra blogai“, – tvirtu įsitikinimu dalijosi didžiausia Radži gerbėja.

Pati Raisa, jei dar sutiktų išsvajotą vyrą, tikina, jog elgtųsi kitaip: „Aš to nedaryčiau. Kartais šou galiu padaryti, bet kad viešinčiau savo brangiausiąjį… Man atrodo, aš jį slėpčiau nuo visų akių.“

Vis dėlto pačių skyrybų R. Šarkienė nėra linkusi vertinti blogai – jos nuomone, niekuomet nereikia kankintis, o ir vaikai turėtų tai suprasti.

REKLAMA

„Pagal kitų pasakymus, mano pačios tėvai išsiskyrė – mane mama paliko. Mano tėvai išsiskyrė, ir tai yra jų reikalas, tačiau aš visą gyvenimą nešiojau ją širdyje, mylėjau, ir ji buvo man brangus žmogus. Nespėjau jos surasti, nes ji mirė. Dabar labai norėčiau, kad man padėtų visa Lietuva surasti mano brolį ir seserį“, – apie savo svajonę kalbėjo Raisa.

Net 7 vyrus palaidojusi R. Šarkienė neslepia, kad ir jos gyvenime skyrybų buvo nemažai. Vis dėlto nė vienas iš mylimųjų nepaliko jos – moters tikinimu, galiausiai atsisveikinti nuspręsdavo ji. 

„Kai tuokiamės, atrodo, kad labai mylime – ta meilė netgi nesąmoninga. Tačiau praėjus kuriam laikui, tu žmoguje atrandi daug minusų. O tada – viskas. Manau, kad nereikia nei muštis, nei daužytis. Su visais vyrais, su kuriais esu išsiskyrusi, aš ir toliau bendravau“, – sakė ji.

Žinoma moteris pridėjo, kad draugais jų pavadinti nebūtų galima, vis dėlto nors menkiausią ryšį palaikyti stengdavosi su visais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų