REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad Londono „Tottenham“ ekipa yra pasiruošusi tęsti sėkmingą pasirodymą net ir be traumuoto lyderio Garetho Bale‘o. „Spurs“ komandos saugas Moussa Dembele teigė, kad velsiečio trauma nėra tragedija ir jį aikštėje pakeis kiti puikūs žaidėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Belgas įsitikinęs, kad jo komanda yra pajėgi tęsti kovą dėl vietos Anglijos „Premier“ lygos didžiajame ketverte, todėl į savo draugų traumas audringai nereaguoja.

REKLAMA

„Ar galime išlikti didžiajame ketverte žaisdami be G.Bale‘o? Taip, žinoma, kad galime, - tikino belgas. – Komandoje turime daug gerų žaidėjų, kurie jį galės pakeisti. Jis mums labai svarbus, bet dabar atėjo laikas kitiems žaidėjams parodyti tai, ką sugeba geriausiai“.

Šį sezoną G.Bale‘as tiesiog nesustabdomas. Futbolininkas susilaukia liaupsių net iš legendų, tokių kaip Zinedine‘as Zidane‘as. Velsietis per sužaistas 38 rungtynes įmušė net 22 įvarčius. Tai geriausi „Tottenham“ nario rodikliai per visą jo karjerą.

REKLAMA
REKLAMA

Sėkmingai sezonas klostosi ir „Spurs“ ekipos naujokui M.Dembele. Saugo pozicijoje rungtyniaujantis belgas sužaidė 29 rungtynes ir savo komandai pelnė du įvarčius.

Šiuo metu „Tottenham“ klubas „Premier“ lygos turnyrinėje lentelėje rikiuojasi trečias ir dviem taškais lenkia ketvirtoje pozicijoje esančią kitą Londono ekipą „Chelsea“. Tiesa, Andre Villas-Boaso auklėtiniai yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis daugiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų