REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prancūzijos rinktinė atrankos į 2009 metų Europos čempionatą varžybose C grupėje liko antroje vietoje, bet pademonstravo prasčiausią rezultatą lyginant su kitų grupių antros vietos laimėtojais ir neužsitikrino vietos finaliniame turnyre.

REKLAMA
REKLAMA

Prancūzijos rinktinės lyderis San Antonijaus „Spurs“ komandos įžaidėjas Tony Parkeris pažadėjo prisijungti prie nacionalinės komandos kitą vasarą ir padėti rinktinei patekti į Lenkijoje vyksiantį Europos čempionatą.

REKLAMA

Kitų metų rugpjūtį prancūzai kartu su Italijos, Bosnijos ir Hercegovinos, Belgijos, Portugalijos bei Suomijos rinktinėmis kovos dėl paskutinės Europos čempionato vietos. „Nėra jokių abejonių, kad žaisiu rinktinėje“, - pareiškė T.Parkeris.

Atrankos varžybose T.Parkeris vidutiniškai per 32 miinutes pelnydavo 26,8 taško, atkovodavo 4,2 ir perimdavo 1,8 kamuolio bei atlikdavo 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

„Niekas nesakė, kad bus lengva. Bet didžiuojuosi tais vaikinais, kurie sutiko padėti nacionalinei komandai. Mes dar nepraradome šansų, todėl kovosime iš paskutiniųjų“, - žadėjo Prancūzijos krepšinio žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų