REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eurolyga nusprendė pakoreguoti daug diskusijų sukėlusį koronaviruso protokolą.

Eurolyga nusprendė pakoreguoti daug diskusijų sukėlusį koronaviruso protokolą.

REKLAMA

Nepasitenkinimas kilo po to, kai Sankt Peterburgo „Zenit“ buvo įrašyti du techniniai pralaimėjimai, nes komandoje buvo per daug koronavirusu užsikrėtusių arba traumas besigydančių asmenų ir klubas tiesiog negalėjo žaisti Eurolygos rungtynių.

Pirmadienį pranešta, kad šis punktas yra pakeičiamas ir komandų mačai gali būti tokiu atveju nukeliami į kitą datą. Vis dėlto nėra keičiama tvarka, kad jei klubas turi bent 8 galinčius žaisti krepšininkus rungtynės turi įvykti. 

Galima bus pakeisti ne daugiau nei trijų rungtynių datas. Jei šį limitą komanda išnaudos, ar tiesiog nepavyks rasti niekaip tinkamos datos nukeltam mačui sužaisti, bus įrašytas techninis pralaimėjimas 0:20.

REKLAMA
REKLAMA

Eurolyga pabrėžė, kad turnyre nukeltus reguliariojo sezono susitikimus sužaisti bus galima iki balandžio 13-osios, atkrintamųjų – iki gegužės 5-os. Europos taurėje – atitinkamai iki gruodžio 22-os ir vasario 23-ios.

REKLAMA

Ši tvarka įsigalioja atbuline tvarka, tad „Zenit“ įrašyti techniniai pralaimėjimai yra anuliuoti ir rusų laukia nesužaisti susitikimai su Valensijos „Valencia“ ir Vitorijos „Baskonia“. Dvi rungtynės (su Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Atėnų „Panathinaikos“) laukia ir Vilerbano ASVEL ekipos.

Dar trys mačai nėra sužaisti ir Europos taurėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų