REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Evanderis Holyfieldas tvirtina, kad derybos dėl trečiosios jo ir Mike‘o Tysono dvikovos artėja prie pabaigos.

Evanderis Holyfieldas tvirtina, kad derybos dėl trečiosios jo ir Mike‘o Tysono dvikovos artėja prie pabaigos.

REKLAMA

53-ejų M.Tysonas ir 57-erių E.Holyfieldas neseniai paskelbė vaizdo įrašus iš treniruočių ir tikino, kad nori pasirodyti parodomosiose dvikovose.

1996 m. E.Holyfieldas nokautavo M.Tysoną 11-ąjame raunde, o kitais metais laimėjo dar vieną kovą, kai M.Tysonas buvo diskvalifikuotas įkandęs kovos metu.

E.Holyfieldas kalbėdamas „The 3 Point Conversation“ laidoje taip pat atskleidė, kodėl jis pats nori tai daryti.

„Jo žmonės jau kalbasi su mano žmonėmis ir nors galutinio susitarimo dar nepasiekėme, tačiau jis bus artimiausiomis dienomis.

Mano grįžimo esmė yra tiesiog kažką nuveikti su savo vardu. Aš žmonėms sakydavau, kad noriu pradėti rengti parodomąsias dvikovas. Turiu labdaros fondą „Holyfield Foundation“ ir noriu padėti vaikams. Noriu sugrįžti ir parodyti jiems, kad jeigu rūpinsiesi savo kūnu jauname amžiuje, neturėsi žalingų įpročių, jis išliks puikus ir senatvėje nereiks jaudintis dėl to, kokio tipo žmogus tu esi ir ar kas nors tau padės“, – sakė E.Holyfieldas.

E.Holyfieldas nekovojo nuo 2011 m., kai nokautavo Brianą Nielsoną, tuo tarpu M.Tyoną paskutinį kartą ringe matėme prieš 15 metų, kai jis nusileido Kevinui McBride‘ui.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų