REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po kelių metų „Audi“ žada baigti dabartinio savo didžiojo visureigio „Q7“ gamybą. Sklando kalbos, kad naujos kartos „Q7“ vokiečiai nepasiūlys, tačiau labai tikėtina, kad rinkoje pasirodys tikras milžinas – „Audi Q9“.

REKLAMA
REKLAMA

Būsimas „Q9" bus dar didesnis už „Q7“.  „Devintukas“ bus ne tik ilgesnis, bet ir platesnis bei aukštesnis. Be viso to labai tikėtina, kad „Audi“ iš karto pradės dviejų versijų gamybą – rinkoje turėtų pasirodyti „trumpa“ ir „ilga“ modifikacijos. Trumpesnė „Q7“ versija konkuruotų su „Range Rover“ ir „Mercedes-Benz GL“. Tuo tarpu ilgoji versija konkurencinėje kovoje susiremtų su tokiais milžinais, kaip „Cadillac Escalade“ ar „Infiniti Q56“.

REKLAMA

„Audi“ gamins milžiną „Q9“. automobile-magazine.fr iliustr.„Audi“ gamins milžiną „Q9“. automobile-magazine.fr iliustr.

„Audi Q9“ bus gaminamas tik su septynių vietų kėbulu. Ir panašu, kad trečioje eilėje keleiviai galės jaustis labai patogiai – tikėtina, kad ten bus atskiras mikroklimato kontrolės valdymo blokas ir monitoriai filmų peržiūrai.

Jei tikėti gandais, „Q9“ stilius bus gana brutalus ir monumentalus. Tokiu būdu „Audi“ stilistai bandys atskirti didžiulį visureigį nuo naujos kartos „Q6“ šeimos, kurio stilistikoje subtiliai akcentuojamas sportiškumas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų