Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ne faktas, o rusiškas melas
Ne faktas, o rusiškas melas
Jeigu tu sakai "draugystės su lenkais negali būti" tai automatiškai esi rusų draugas.
O ar pats nemanai, kad Lenkija buvo dar mažesnė blogybė - ir už komunistinę Sovietiją, ir už nacistinę Vokietiją? Beje, Lenkija savo ultimatumu reikalavo tik vieno dalyko - užmegzti normalius diplomatinius santykius. Vilniaus pripažinti nereikalavo, ir klausimas buvo paliktas atviras. O kad Lenkijai spaudžiant buvo likviduotos tos "Vilniaus vaduotojų" draugijos - ačiū Dievui. Nes tas draugijas ruskiai ne tik finansavo, bet ir valdė - ir žymiai didesniu mastu, negu Smetoną. Kiekvienas polonofobas yra Maskvos sąjungininkas.
Ale kakia daba Letuvas karuomene stipri.I Irake kaunas,i Afganistane terorists naikin.Nu i visur dimokratija ivedineja.Man ti laba grazu,koki mes stiprus.ek,kad visi seniuka penciju atsisakyt i karuomeni padidint siulau....? I da brazausku prazidentu isrinkt raiketu.
Iš dviejų blogybių reikia rinktis mažesnę...Vokietija,net ir nacistinė,buvo mažesnė blogybė už komunistinę Sovietiją...Lietuvos ketvirtojo dešimtmečio užsienio politika buvo niekam tikusi,o Smetoną finansavo ruskiai...apie būsimą okupaciją seniai buvo žinoma ir su tuo susitaikyta...Jokio lenkų ultimatumo nebūtų buvę,jei su Vokietija būtų buvę normalūs santykiai...Visą tarpukarį rėkė:"Mes be Vilniaus nenurimsim",bet gėdingai priėmė ultimatumą,pripažindami Vilnių Lenkijai ir likvidavo Vilniaus vadavimo draugijas...Kaimiečių kaimiečiai...
Kas iš tos kariuomenės, jei politikai yra menkystos? Smetona - menkysta. Ėmė iš Rusijos pinigus, neprieštaravo, kad būtų vadinamas tautos vadu.
Laukiam autoriaus pamastymų dėl analogiškų prognozių pasipriešinimo Rusijos, Voketijos, Latvijos, ir ateivių iš Marso atžvilgių.
Jokios draugystes su Lenkais ir Rusais negali buti!
Adele,
Kodėl jūs taip sakote pati rašydama su klaidom? Kokia jūs tada mokytoja? Parodykit dešimtoko darbą nors truputį prilygstantį šiam?

Puikus straipsnis, pagarba autoriui
Gal galėtumėte pakomentuoti kur slypi autoriaus profaniškumas? Tikiuosi atkreipėte dėmesį, kad politiniai klausimai nenagrinėjami, tik labai paviršutiniškai paliestos abi kariuomenės? Ar jūs gerbiama mokytoja esate ir tarpukario kariuomenės ekspertė?
Nusikalbi, mokyklos vadovėlyje apie šį ultimatumą parašyta vos keli sakiniai. Slėpkis po suolu. Autorius šaunuolis
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų