REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
tv3.lt koliažas
18

Apie žvaigždžių įnoringus reikalavimus sklinda įvairiausių gandų. Juk jie yra tokie garsūs ir turtingi, jog net ir menkiausi jų norai ar poreikiai gali būti lengva ranka išpildomi.

REKLAMA
REKLAMA

Tad kurie gi garsūs žmonės yra patys didžiausi siaubai?

Katy Perry

Sklinda gandai, kad ji atleido savo asistentą dėl to, jog jis nepasirūpino rankų gamybos kilimu jos persirengimo kambaryje. Taip pat teigiama, kad vairuotojams, kurie ją vežioja griežtai uždrausta su ja kalbėtis.

REKLAMA

Britney Spears

Sakoma, jog jeigu dirbi jos komandoje, ji tavęs nelaiko patraukliu arba gražiu žmogumi. Mat šį žinoma atlikėja samdosi tik nepatrauklius žmones, kad kambaryje jaustųsi pati gražiausia.

Jennifer Lopez

Ji turi dirbtinio įdegio aparatą, kuris visuomet su ja ir asmeninę masažuotoją, kuri gali būti iškviesta bet kada ir iš bet kokio kampelio, kai tik Jennifer to užsimano.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat ji dievina baltą spalvą ir reikalauja, kad balta būtų visur, visi jos persirengimo kambariai turo ar kelionės metu privalo būti dekoruoti balta spalva.

Christina Aguilera

Filmuojant „Balsą“ ji visuomet pareikalauja, kad visus kadrus galėtų peržiūrėti ir jeigu, nors koks kadaras jai nepatinka ji reikalauja, kad jis būtų perfilmuojamas.

Adele

Skaldo gandai, kad vieną kartą ji nusiuntė savo darbuotoją paimti jai picos iš jos mėgstamiausios vietos, kuri buvo už 220 kilometrų, o kai vargšelis pagaliau pristatė jai picą, ji atsisakė ją valgyti, nes jau buvo atšalusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beyonce

Jai tinka tik raudonas tualetinis popierius. Joks kitas.

Kanye Westas

Jis niekad nespaudžia lifto mygtuko, draudžia apsauginiams su juo kalbėtis ir niekada neatsiprašo. Tačiau tai dar ne viskas, kartą jam pasirodė, jog jo kilimas šiek tiek susiglamžęs, todėl jis pareikalavo, kad jo asistentas jį išlygintų su lygintuvu.

Lady Gaga

Turų metu ji reikalauja, kad asistentas miegotu su ja, nes sako, jog miegas vienai kenkia jos talentui. Taip pat ji dievina sūrį ir turų metu turi jų visų įmanomų rūšių, o profesionalų šefą vežasi kartu, kuris bet kuriuo paros metu išpildo kiekvieną jos pageidavimą.

REKLAMA

Rihanna

Kartą ji sumokėjo klubo savininkui, kad išvarytų visus žmones ir jame liktu tik ji ir jos draugai.

Justinas Timberlakas

Jis niekada, niekada nesidalina liftu su niekuo. Kartą jam teko važiuoti su keliomis gerbėjomis ir jis privertė jas išlipti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų