REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Ugnė Savickaitė (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)
18

Šeštadienį „Mados Infekcijos“ modelių atrankose dalyvavusi Ugnė Savickaitė atitiko organizatorių reikalavimus – degė noru ir pasitikėjimu. Visgi mergina užkliuvo renginių organizatorei Erikai Purauskytei, kuri sukėlė socialinių tinklų komentarų audrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Storas žmogus prilygsta nesiprausiančiam. Tai yra tiesiog savęs neprižiūrėjimas. O kaip kitai siūlai vadinti storą žmogų? Kad ir kaip jį pavadinsi, lieknesniu nuo to jis netaps, deja, savaime. Tam reikia daugiau pastangų“, - po merginos nuotrauka rašė moteris. Jos mintimis ir pareiškimais negalėjo patikėti daug garsių šalies moterų, tad kilo kova.

REKLAMA

Išskirtinai tv3.lt naujienų ir pramogų portalui šešiolikmetė vilnietė atskleidė, kodėl nusprendėte dalyvauti atrankose ir ką mano apie tokius garsenybių žodžius?

- Kodėl nusprendei dalyvauti?

- Dalyvauti pasiūlė mano draugai, taip pat norėjau išbandyti savo jėgas, tiesiog maloniai praleisti laiką. Prieš dalyvaudama šiek tiek dvejojau, bet draugai paskatino nebijoti.

- Ar manei, kad sukelsi tokį komentarų pliūpsnį?

- Net sapne apie tai pagalvoti negalėjau, tai mane labai šokiravo. Aš tikrai nesmerkiu Erikos už tokį jos pasisakymą, juk, vis dėlto, tai jos nuomonė. Aš nesu tobulų standartinių formų, manau, jai tai užkliuvo ir ji visiems paskelbė.

REKLAMA
REKLAMA

- Ką apie dalyvavimą manė organizatoriai?

- Labai didelio reagavimo iš organizatorių nepastebėjau, bet ,manau, tai buvo dėl to, kad nekreipiau dėmesio į kitų žvilgsnius ar tylius šnabždėjimus už nugaros.

- Ar manai, kad šioje situacijoje trūko pagarbos?

- Tolerancija mano gyvenime yra svarbus dalykas, pati toleruoju žmones, net ir tokius, kurie kartais pasielgia neadekvačiai. Taip yra todėl, kad tikiu, jog jie gali pasikeisti į gerą.

- Ką norėtum pasakyti Erikai Purauskytei?

- Erikai norėčiau pasakyti, kad ji manęs nenužemino, neįskaudino ir nepakeitė nuomonės nei apie save, nei apie kitus, nes aš ir toliau tikėsiu, kad visi žmonės yra gražūs savaip ir, kad visuose žmonėse yra gėrio, net jeigu jie parodo ir blogąsias savo puses.

- Ar patekai į kitą etapą?

- Ne, bet labai nenuliūdau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų