REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
87
Jurgos Baltrukonytės projekto “Happy 365“ pristatyme susirinko būrys garsių svečių (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Buvusi ilgametė žurnalo „Panelė“ redaktorė Jurga Baltrukonytė pristatė naują projektą – žurnalą „Happy 365“.

87

Buvusi ilgametė žurnalo „Panelė“ redaktorė Jurga Baltrukonytė pristatė naują projektą – žurnalą „Happy 365“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į savo namus Jurga, kartu su vyru fotografu Algiu Kriščiūnu, svečius, kuriuos linksmino grupių „Biplan“ ir „PYPL“ pasirodymai, pakvietė į savo namus. Naujojo projekto pristatyme dalyvavo Rimas Šapauskas, Asta Valentaitė, Mantas Petruškevičius, Audrė Kudabienė, Alfas Ivanauskas, Elena Puidokaitė, Livija ir Marius Gradauskai ir kiti. 

REKLAMA

„Ilgų kalbų nebus, kadangi tai privatus draugų vakarėlis, kurių dauguma įžymūs žmonės su kuriais mes užaugom ir kurie užaugo kartu su mumis“, – naujienų ir pramogų portalui tv3.lt sakė „Happy 365“ redaktorė J. Baltrukonytė.

Jurga atskleidė, kad žurnalo pavadinimo idėja kilo iš jos vyro, fotografo Algio Kriščiūno kuriamo „Facebook“ puslapio. „Kadangi taip sutapo aplinkybės, kad turėjome labai nedaug laiko pagalvoti, ką mes norime toliau daryti ir kaip greitai tai mes norime tą daryti, nusprendėme nelaukti ir veikti dabar. Blaškėmės tarp kelių pavadinimų. Kas juokingiausia, vienas iš pavadinimo variantų buvo „Ikona“ (juokiasi), kitas – „Happy 365“, – apie projektą, kuriam įgyvendinti turėjo 25 dienas ir 25 naktis, pasakojo viena iš leidinio kūrėjų. 

REKLAMA
REKLAMA

„Žmonės pasiilgę pozityvumo, jie ieško svarbiausių dalykų – laimės, todėl mielai skaito laimės receptus ir dalinasi savais.   Žurnale visos papasakotos istorijos, kad ir kokios sudėtingos ir painios bebūtų, turės vilties žiburėlį ir baigsis laimingai“, - pasakojo Algis Kriščiūnas.

tv3.lt primena, kad balandžio pabaigoje buvo patvirtinta, kad ilgametė vyriausiosia „Panelės“ redaktorės palieka postą. Kartu su J. Baltrukonyte iš leidinio pasitraukė ir skyrių redaktoriai Agnė Pačekajė bei Orijus Gasanovas, ir meninis redaktorius bei fotografas Algis Kriščiūnas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų