REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Naujienų portalo „Balsas.lt“ redakcijoje šį rytą lankėsi nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos nugalėtojai Monika Linkytė ir Vaidas Baumila. Su daina „This Time“ Monika ir Vaidas pasirodys antrajame „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje, kuris vyks gegužės 21 dieną, Vienoje. 

Naujienų portalo „Balsas.lt“ redakcijoje šį rytą lankėsi nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos nugalėtojai Monika Linkytė ir Vaidas Baumila. Su daina „This Time“ Monika ir Vaidas pasirodys antrajame „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalyje, kuris vyks gegužės 21 dieną, Vienoje. 

REKLAMA

Fanu pasivadinęs skaitytojas perduoda linkėjimus ir klausia, ar Jums negaila Mios?

Vaidas: Gaila visų iškritusių iš konkurso. Be abejo, kad visų kolegų gaila. Ne vien Mios gaila. Kažkaip išskirtinai nepagalvojau, kad Mios būtų labai gaila. Antrą vietą užėmęs žmogus jaučiasi prasčiausiai. O kai dar Mia antrus metus iš eilės užima, ta nuoskauda kažkokia lieka.

Monika: Suprantam, ir man yra tekę, ir Vaidui atsidurti toje vietoje, kai nesi nugalėtojas, tačiau bent jau aš stengdavausi konkursuose įžvelgti ir gerąją pusę, ir kiek yra tekę būti tai antrai, labiau pozityviai mane tai nuteikdavo.

REKLAMA
REKLAMA

Vaidas: Tikrai taip, o dar kai gauni visokias premijas ir paskatinimus (juokiasi). 

Pirmoji Balsas.lt vaizdo konferencijos su „Eurovizijos“ atlikėjais dalis:

Antroji Balsas.lt vaizdo konferencijos su „Eurovizijos“ atlikėjais dalis:

Prisipažinkite, ar matydami, kad didžiuliu balsų skirtumu atsiliekate nuo Mios, paėmėte telefonus į rankas ir pradėjote balsuoti patys už save? Tokį klausimą atsiuntė Edgaras.

REKLAMA

Vaidas: Aš Edgarui norėčiau pasakyti, kad per kiekvieną laidą aš balsavau už save.

Monika: Aš už save balsuoti negalėjau, dėl to, kad mano tėtis užblokavęs skambučius trumpaisiais numeriais.

Vaidas: Bet per finalą ir aš už save nebalsavau. Per visus kitus pusfinalius, visas kitas laidas, aš balsavau už save, dėl to, kad mes turėjome progą tai daryti.

Monika: Ir beje, toje patalpoje, kur mes filmuodavomės, ten nelabai gaudė ryšį. Ir kas buvo toje patalpoje ir mėgino už save balsuoti, perspėjam jumis, kad gali būti, jog jūsų balsai neatėjo dėl to kad ten nėra ryšio.

REKLAMA
REKLAMA

Vaidas: Noriu patikinti Edgarą, ir tai jokia paslaptis, kad balsuodavau už save. Bet ir pats Edgaras turbūt žino, kad iš vieno numerio galima balsuoti tik 5 kartus.

Remdamiesi muzikinės industrijos bagažu ir ilgamete patirtimi scenoje, kaip manote, kokio dydžio biudžeto reikėtų sėkmingam pasirodymui „Eurovizijoje“ ir ar jau suradote rėmėjus? Klausimą siunčia Virginija. 

Monika: Rėmėjų dar nesuradome, nes nebuvo laiko pradėti jiems ieškoti. Be abejo, su savo komanda jau kalbėjome apie tą biudžetą ir jis tikrai nėra mažas. Geram pasirodymui reikia apie 150 tūkstančių litų. 

Ar planuojate surengti mini turą?

Monika: Turo neplanavome, bet kiek suprantu, esame pakviesti į mažąją „Euroviziją“. Tai ten tikrai planuojame pasirodyti. Be to, mūsų planuose yra įrašyti dainą ir keliomis kitomis užsienio kalbomis, t.y. vokiečių prancūzų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaidas: Jau turime prancūzišką tekstą, tiesą sakant.

Klausimas Jums abiems, kurį atsiuntė skaitytojas, pasirašęs slapyvardžiu Kepsnys su bulvėmis: ką norėtumėte vilkėti „Eurovizijos“ scenoje?

Vaidas: Drabužius (juokiasi).

Monika: Nenorime kažkaip suklysti, ir norime pasikviesti į pagalbą profesionalus, kurie mums padėtų, leistų mūsų drabužiams atrodyti gerai.

Vaidas: Ir pagyvintų tą pasirodymą. Be to, tiek aš, tiek Monika, turime labai aršią savo nuomonę tais klausimais, tad mums kažko įbrukti nemanau, kad pavyks.

Jeigu „Eurovizijos“ scenoje vienas iš Jūsų pasirodo gerai, o kitas susimauna, kas laukia to, kuris sugadino pasirodymą? Klausia ir už atsakymą dėkoja Saldainiukas.

REKLAMA

Choru: Dar nesusitarėme kažkaip.

Monika: Tikimės, kad abu pasirodysime gerai ir niekam nereikės gelbėti situacijos.

Vaidas: 10 kirčių iš botago viešbučio kambaryje?

Monika: Kažkaip čia taip skamba, kaip „50 pilkų atspalvių“.

Monika: Iš tikrųjų, gal neplanuokime kažkokių bausmių ir tikėkimės, kad viskas bus gerai.

Vaidas: Jei pasirodysime blogai, gausime pylos ne tik iš savo komandos narių, bet ir žmonių Lietuvoje, taip kad spaudimas, vienareikšmiškai, jis yra. Bet ačiū, kad jį dar papildėt, Saldainiuk (juokiasi)

Kotletas dėkoja už energingą pasirodymą ir teiraujasi, ko labiausiai bijote prieš važiuodami į Euroviziją?

Monika: Neįsivaizduoju, ko labiausiai bijoti reikėtų. Galbūt, aš tai labiausiai bijau, kad su tuo stresu einant į sceną bus labai sunku susidoroti. Viliuosi, jog kai būsi toje situacijoje, neturėsi kur dingti ir susitvarkysi. Galbūt, net nenorėčiau galvoti, ko labiausiai bijau, nes noriu visas tas baimes įveikti.

REKLAMA

Vaidas: Manau, kad žmonės už tai ir balsavo, kad mes, atsistoję dviese ant scenos, vienas kitą taip papildėm ir nubraukėme jaudulio šešėlius, kurie mus kankino iki tol. Vienareikšmiškai, jaudulys yra, tik jį reikia paversti teigiama energija. Mums su Monika tas ir pavyko. 

Armatūra nori sužinoti, kas bus, jei laimėsite „Euroviziją“? Ar susituoksite?

Monika: (juokiasi) Ne, nesituoksim, bet kas bus jei laimėsim „Euroviziją“, džiaugsimės ir uždėsime naštą Lietuvai.

Vaidas: Mums reikėtų būti pora, kad kada nors susituoktumėme. Kadangi mes nesame pora, bet ką ten gali žinoti, galim žaisti tuos žaidimus, jei labai patinka žiūrovams (šypsosi). 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Klausimas Monikai, kurį atsiuntė skaitytoja Karina: ar tau patinka ta pasirodymo dalis, kai bučiuojatės su Vaidu ir ar bučiuojatės ir per repeticijas?

Monika: Ką aš žinau, fainai. Aš kažkaip neįprasminu to, nesureikšminu to, dėl to, kad visą tą diktuoja daina ir to ir kaip ir reikalauja pasirodymas. Vardan gero numerio, galima ir pasibučiuoti, kodėl ne. 

Vaidas: Jinai nemėgsta, kai aš ją bučiuoju dėl to, kad svogūnų visada prisivalgau. Per repeticijas kažkaip tai ne, gal ir pakštelim. 

Monika: Prisibučiuotumėme per daug.

Vaidas: Kažkaip lįstume į vienas kito privačią zoną. Be to, aš labai bijau, kad galiu įsimylėti Moniką. 

REKLAMA

Jei suburtumėte grupę, kaip ją pavadintumėte? Klausia Gediminas. 

Vaidas: Monika Linkytė ir Vaidas Baumila (juokiasi)

Klausimas Vaidui, kurį atsiuntė Melas Gibsonas. Vaidai, kiek padeda ant scenos tai, kad paragavai aktoriaus duonos?

Vaidas: Ar išversite klausimą? (šypsosi) Vis tik, aktorinio meno pamokos yra labai naudingos, nes jos padeda tau kaip atlikėjui atsiskleisti labiau, susitvarkyti scenoje. Aktorinio meistriškumo pamokos, kurias išėjau užsienyje ir Lietuvoje, jos yra integruojamos į mano pasirodymus – tiek solo, tiek su Monika. Noriu priminti, kad mano profesija yra miuziklų aktorius, atlikėjas. 

Klausimas Monikai, kurį atsiuntė skaitytojas neįprastu, Kokono, slapyvardžiu. Monika, kaip apibūdintum Vaidą?

REKLAMA

Monika: Geras žmogus. Nežinau, draugiškas, komunikabilus, talentingas ir kažkaip lengva su juo dirbti.

Vaidas: Šaunuolė, šaunuolė. Toliau? (juokiasi) 

Monika: Daug šneka, man kartais lengviau, galiu pailsėti (juokiasi).

Vaidas: Šiknė kokia (juokiasi). 

Jėzus Kristus norėtų paklausti tavęs, Vaidai, ar rytais Monika geria kavą ar arbatą?

Vaidas: Monika rytais geria silpną, labai silpną kavą su daug daug pieno.

Monika: Taip, nes kadangi šią savaitę visas dienas turėjom susitikti dažniausiai kokią pusę aštuonių ryto, tai jis tikrai žino, kokią aš kavą geriu.

Vaidas: Tik dar nežinau, ar plakti kiaušiniai, ar iš karto įdaužti patinka. Tą sužinosim vėliau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Monika, šis klausimas skirtas tau. Vykstant „Eurovizijai“ labai išgražėjai. Kas nutiko? Kokia moteriško grožio paslaptis, klausia ir linkėjimus siunčia Kalafioras?

Monika: Valgau kalafiorus. Nežinau, kas nutiko, tiesiog matyt, daug streso. Neįsivaizduoju, aš tai asmeniškai to nepastebėjau. 

Sabas nori paklausti tavęs, Vaidai, ar gali įdėti kamuolį į kašį be draugų pagalbos? Kokia tavo sporto šaka numeris vienas? Skaitytojui Karoliui taip pat įdomu, kokios yra tavo sportinio rėžimo paslaptys ir kokias sporto šakas kultyvuoji?

Vaidas: Ar galiu įdėti be draugų pagalbos, jeigu kašis nuleistas, galiu įdėti. O tu, sabai, gali įdėti į kašį, o kiek tu keli, štangos prasme, tai čia dabar kas, mes rungtyniausim?

REKLAMA

Monika: Jis juokauja. 

Vaidas: Aš juokauju. Ne, negaliu įdėti be draugų pagalbos (susigraudina). Bet visai neblogai pataikau ir padriblinguoju. O kokios sporto rėžimo paslaptys, aš visada stengiuosi imtis kažko naujo. Dabar užsiimu aktyviu cross fit, kuris susideda iš intensyvių sporto formų: lipimas virve, štangos, bėgiojimas, pašokimai, irklavimas ir pan. Lieju prakaitą salėje dažnai, mažiausiai 4 kartus per savaitę. 

Grėjus norėtų jūsų abiejų paklausti: minėjote, kad galite būti 51-asis „Eurovizijos“ atspalvis. Ar matėte filmą „50 pilkų atspalvių“? Jei taip, kokia jūsų nuomonė apie jį?

Monika: Nemačiau, neskaičiau. Noriu pirma perskaityti klasikus visus, o tada, galbūt, imtis populiariosios literatūros.

REKLAMA

Vaidas: Mačiau juokingą vaizdelį, kai porno aktorės reagavo į filmą. Sako jeigu jūs norit pamatyti geresnių dalykų, apsilankykit mūsų saituose (juokiasi).

Skaitytoja Patricija domisi, kokios merginos patinka Vaidui, o Julius klausia, kokie vaikinai patinka Monikai.

Monika: Man labiausiai patinka, kai vaikinas yra šmaikštus, kai yra protingas ir, visų pirma, vaikinas turėtų mane sužavėti savo charakteriu, patraukti mano akį ne savo išvaizda. Jos nesureikšminu. Tik kad tokių vaikinų dažnai nepasitaiko, man turi būti kažkoks cinkelis. 

Vaidas: Manęs kai paklausia, kokios merginos tau yra gražios, aš visą laiką atsakau, būsiu banalus, man merginos yra gražios tokios, kokios man yra gražios. Kaip galima išskirti blondine, brunetė ar šatenė. Jos visos turi bruožų tau gražesnių, simpatiškesnių ar labiau atstumiančių. Aš tai vat su Monika nesutiksiu, mano dėmesį patraukia, visų pirma, man simpatiška moteris, bet ta moteris, gali labai greitai jo netekti tada, kai ji prasižioja ir pradeda kalbėti.

REKLAMA
REKLAMA

Klausimas Jums abiems nuo skaitytojos Viktorijos: kaip įsivaizduojate tobulą pasimatymą? Ar dabar esate įsimylėję?

Monika: Aš tai neįsivaizduoju tobulo pasimatymo, nes jis tiesiog būna arba nebūna.

Vaidas: Gal tobulų pasimatymų ir nereikėtų ieškoti, nes kai tu ieškai tobulo žmogaus ar tobulo pasimatymo tai dažniausiai nusivili. Kažkokiems tobulumams nesu tikslo užsibrėžęs, nes tobulų žmonių kaip ir nelabai būna.

Vaidas: Ar įsimylėję esam? Tu įsimylėjus?

Monika: Šiuo metu nesu įsimylėjusi.

Vaidas: Aš manau, kuo labiau su amžium, tuo labiau gilyn į mišką. Suprantu, kad man yra sunku įsimylėti. Reikia į tą traukinį kažkaip suspėti. Man patinka mano vienatvė labai. Aš labai ją saugau. Ir aš su savo vienatve esu labai gerai sutariantis bičas.

Monika: Aš tai tikiuosi negyvensiu su katėm.

Vaidas: Su šunim gyvenk. Mano mama sako, tai Vaidai, aš jau kažkaip ir nesitikiu. Mama, sakau, nu palauk (juokiasi)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų