REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė A. Štukytė: „Dėl meilės nekovoju“

Gyvenime – žavi tamsiaplaukė ir šarminga aktorė Aušra Štukytė TV3 seriale „Broliai“ – dėl meilės vyrui pametusi galvą ir geriausios draugės išduota Gabija.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdama apie darbą seriale, aktorė atvirai pasakoja, kad džiaugiasi galimybe tobulėti išbandydama ir visai kitokį vaidybos žanrą nei tai, ką ji patyrė per darbo metus televizijoje. A. Štukytė prisipažįsta, kad vaidindama tauraus jausmo be atsako kankinamą ir į meilės trikampį įpainiotą merginą, pati yra patyrusi, ką reiškia geros draugės išdavystė meilės reikaluose.

REKLAMA

Seriale Gabija tiesiog alpsta dėl Žygimanto, kurį vaidina Karolis Sakalauskas, tačiau, pasak A. Štukytės, gyvenime juos sieja tik bendras darbas.

„Gyvenime su Karoliu nesame labai artimi draugai, tiesiog mes geri kolegos. Vaidinti su juo labai lengva, jis puikus partneris, juo visiškai pasikliauju“, – sako Aušra.

Moteris neslepia, kad kai tenka vaidinti romantika ar meile alsuojančias scenas, labai svarbu partnerio jautrumas ir švelnumas, todėl džiaugiasi, kad tokias scenas vaidina su patikimu ir daug padedančiu kolega.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdama apie TV3 seriale „Broliai“ gautą vaidmenį, Aušra prisipažįsta, kad taip atkakliai, kaip dėl vyro meilės kovoja Gabija, pati nekovotų.

„Gyvenime labai greit suprantu, jei žmogus, kuriam jaučiu simpatiją, man abejingas – dėl jo dėmesio nekovoju, man savigarba neleidžia žemintis. Nežinau, ar tai yra mano stiprybė, ar silpnumas, bet manau, kad kito žmogaus neįmanoma priversti tave mylėti“, – atskleidžia mergina.

Seriale Aušrai tenka vaidinti ne tik romantiškose scenose, bet ir ieškoti atsakymo, ar tik mylimas vaikinas neįsimylėjo jos geriausios draugės? Paklausta, ar pačiai yra tekę atsidurti meilės trikampyje, aktorė prasitarė tokios skaudžios gyvenimo patirties turinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mano labai gera draugė įsimylėjo vaikiną, kurį mylėjau aš. Ji žinojo apie mano jausmus. Juodu supažindinau, ir jau pirmą pažinties vakarą juos netikėtai pamačiau besibučiuojančius. Mane labai įskaudino ne pats faktas, o tai, kad po visko labai trūko atviro pokalbio su drauge. Aš neklausinėjau, o ji nepasakojo... Prireikė laiko, kol atleidau. Mes daugiau nebe draugės, o jie sukūrė darnią, gražią šeimą, dėl to džiaugiuosi“, – Aušra šypsosi prisimindama praeities įvykius.

TV3 „Brolių“ seriale Gabijai santykius dėl Žygimanto tenka aiškintis su Simona, kurią vaidina Eglė Driukaitė. Merginos seriale vaidina artimas drauges, tokios jos yra ir už filmavimo aikštelės ribų. Nors vaidinti tenka kovojančias dėl to paties vaikino moteris, Aušra patikina, kad jos yra profesionalios aktorės ir atskiria personažų santykius nuo realaus gyvenimo.

REKLAMA

„Artimą draugystę su Egle išsaugojome nuo studijų laikų. Studijų metu mes kūrybiniuose darbuose dažnai prasilenkdavome, todėl filmavimasis seriale yra pirmas didesnis mūsų aktorinis duetas. Bendras darbas mus dar labiau suartino“, – džiaugėsi A. Štukytė.

Žaviosios Aušros Štukytės vaidinamos Gabijos nuotykiai, meilės intrigos ir išdavystė – seriale „Broliai“ per TV3.



Aušra Štukytė, TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų