REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tituluota gražuolė, serialo „Moterys meluoja geriau“ aktorė Jurgita Jurkutė vakar sulaukė daugybės sveikinimų. Pasirodo, toks vardas jai duotas neatsitiktinai, - mergina gimusi per Jurgines. Tad vakar Jurgita šventė ir savo vardines, ir 23-iąjį gimtadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Jurgita Jurkutė, „Vakaro žinių“ nuotr.

„Jaučiuosi kaip sekretorė - nespėju atsakyti į telefono skambučius ir žinutes“, - juokėsi J.Jurkutė, kai vakar jai paskambinome.

REKLAMA

Po apendikso operacijos visiškai atsigavusi mergina džiaugėsi, kad per gimtadienį jai nereikėjo filmuotis. Galėjo linksmai paplepėti telefonu su seniai negirdėtais bičiuliais, patinginiauti. Didelės gimtadienio puotos Jurgita kelti neketino.

„Nesu iš tų žmonių, kurie daro puotą tik todėl, kad reikia daryti. Aš atidaviau dvi duokles - atšvenčiau 18 ir 20 gimtadienius. Jei ne draugų spaudimas - ir tų gimtadienių nebūčiau ypatingai šventusi, - sakė J.Jurkutė. - Taip buvau auklėjama - geriau pataupyti pinigėlius ir gimtadienio proga nusipirkti kokį nors reikalingą daiktą, nei rengti puotą. Manau, visos tokios asmeninės šventės ir turi būti asmeninės, kad pabūtum su savimi ar pačiais artimiausiais žmonėmis.“

REKLAMA
REKLAMA

O jei kas nors gimtadienio proga surengtų vakarėlį - siurprizą? „Aš mėgstu staigmenas, - nusijuokė J.Jurkutė. - Bet nežinau, kaip reaguočiau, nieko panašaus nesu patyrusi.“

Gimtadienio depresijomis Jurgita taip pat nėra sirgusi ar dėl bėgančių metų raudojusi. „Kiekvieni metai tik daugiau košės į galvą prideda“, - sakė J.Jurkutė.



Jurga Klimaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų