REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Ingrida Kazlauskaitė ir Liveta Kazlauskienė (D. Kondrato nuotr.)

Žinoma dainininkė Ingrida Kazlauskaitė jau šį pirmadienį dalyvaus puikiausios vedėjų poros – Oresto ir Džildos Vaigauskų – vedamoje laidoje „#Iš Namų“, kurios metu prabils apie gerbėjus bei bendravimą su jais nuotoliniu būdu.

17

Žinoma dainininkė Ingrida Kazlauskaitė jau šį pirmadienį dalyvaus puikiausios vedėjų poros – Oresto ir Džildos Vaigauskų – vedamoje laidoje „#Iš Namų“, kurios metu prabils apie gerbėjus bei bendravimą su jais nuotoliniu būdu.

REKLAMA

O iki tol I. Kazlauskaitė naujienų portalui tv3.lt atskleidė ir daugiau įdomių detalių apie gerbėjus, svajonių vyrą ir kodėl nuo kai kurių komplimentų ji vis dar rausta.

Į žinutes ėmė reaguoti kitaip

Tikriausiai ne vienas yra girdėjęs frazę, jog pavasarį, kartu su gamta, pabunda ir žmonių jausmai. Deja, šį pavasarį romantikos buvo mažai – dauguma pasaulio gyventojų jį praleido namuose.

Vis dėlto Ingrida tikino, kad viskas yra žmonių rankose. „Romantika yra mūsų pačių fantazijos reikalas, mūsų pačių pastangos. Viską galime susikurti, bet, be abejonės, dabar apskritai trūksta bendravimo. Esame atskirti nuo draugų, šeimos narių, o kai kas – ir nuo mylimųjų“, – pastebėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Anot dainininkės, šiais laikais bendrauti yra kur kas paprasčiau, nei anksčiau: „Tam yra puikios technologijos – galima susisiekti per minutę ir taip aplankyti ne tik savo šeimos narius, bet ir draugus bei mylimuosius ar mylimąsias. Pasimatymai, be abejonės, gali įvykti ir virtualiu būdu.“

REKLAMA

Tiesa, pasirodo, kad Ingrida karantino metu sulaukė ir netikėtos staigmenos: „Gėles juk galima užsakinėti ir per kurjerius, kurie laikosi visų saugumo nurodymų. Buvau taip nustebinta, bet tik puikių draugų!“

Dainininkė tikino pastebėjusi, kad karantino metu visi žmonės buvo linkę bendrauti kur kas daugiau ir atidžiau, nei anksčiau. „Žinoma, kad jaučiasi, jog žmonės yra labai pasiilgę bendravimo. Galų gale, juk visiems mums reikia išsišnekėti, pajuokauti. O su draugėmis mes dabar netgi ir arbatą geriame per ekraną. Viskas yra žmogiška – aš esu už bendravimą, gerų emocijų auginimą“, – šypsojosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Anot dainininkės, visi žmonės dabar sustojo, ėmė labiau atsigręžti į vertybes, bendravimą: „Tą tikrai pastebėjau ir aš. Būdavo, kad per darbus ir lėkimus pastebiu, kad gavau žinutę, bet vis pagalvodavau, kad vėliau, o kai ką netgi ir praignoruodavau. Ne taip atsakingai į visa tai pažiūrėdavau. O dabar sustojau, apmąsčiau ir branginu kiekvieną laiškelį, gražų komentarą, skambutį, pakvietimą pabendrauti, kad ir nuotoliniu būdu.“

Paaiškino, kodėl į pasimatymus su nepažįstamais neina

Šiuo metu I. Kazlauskaitė teigė sulaukusi ir daugiau pakvietimų į pasimatymus, vis dėlto į tai ji visuomet žiūri atsargiai – tą link daryti ir kitoms moterims.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tikrai, būna, jog sulaukiu pakvietimų papietauti. Kartais reikėtų pabandyti įeiti ir į jų padėtį – kaip vyrams susipažinti, jeigu jie nežengs to pirmo žingsnio? O po to mes dar pykstame – tai kodėl vyrai jo nežengia? Bet esu labai atsargi, su stipriais savisaugos instinktais ir nė karto dar nerizikavau“, – savo patirtimi dalijosi Ingrida.

Žinoma moteris pasakojo, kad ji visuomet yra linkusi labiau vertinti tikrą, realų bendravimą, vis dėlto su visais, kurie pakviečia į pasimatymą, stengiasi bendrauti maloniai.

„Yra tekę susidurti ir su tokiais atkaklesniais gerbėjų pakvietimais – jei vieną, antrą, trečią kartą neatrašiau ir jau matau, kad žmogus pyksta nuo ignoravimo, labai kultūringai paaiškinau savo poziciją, kad nesu pasipūtėlė ir nereikia man bandyti įtikti, tiesiog aš su nepažįstamais iš internetinių platybių susitikti neinu. Prašau pabandyti įsivaizduoti ir mano padėtį. Gražiai paaiškinu, kad jei gyvenime lemta, susitinki akis į akį“, – kalbėjo I. Kazlauskaitė.

REKLAMA

Paklausta, ar mintyse turi susikūrusi tobulo vyro idealą, dainininkė pasakojo, kad apie tai yra galvojusi jau kiek anksčiau ir kol kas jos požiūris nepasikeitė. „Anksčiau turėdavau savo vyro idealą arba savybes, kurios man patiko. Niekada iš mados neišeis žmogiškosios vertybės, kurios iškart „pačiumpa“, sužavi ir tu žmogų įsižiūri“, – sakė ji.

Ingrida atviravo, kad ir jai pačiai visuomet malonesni pagyrimai, skirti ne išorei, mat šie ją verčia jaustis nepatogiai: „Jei man sako kažką apie išvaizdą, aš labai gėdinuosi, mane tokie komplimentai glumina. Išvaizda – labai reliatyvus dalykas. Šiandien taip, rytoj – kitaip. Kai man pasako kokį komplimentą, dažniausiai juokiuosi ir atsakau: „Ne, baikite, nemeluokite, tikrai ne!“ – juokėsi ji.

REKLAMA

Dėl šios priežasties žinoma moteris kur kas labiau vertina komplimentus, kurie skirti jos vidinėms savybėms ar pasiekimams. 

„Kada dalyvavau šokių arba muzikiniuose projektuose, tokiuose, kur reikėdavo labai daug fizinių pastangų arba dar daugiau talento, energijos, ir išmokdavau kažką naujo, tų darbo įvertinimo komplimentų sulaukti būdavo labai džiugu. Tai suteikdavo pasitikėjimo ir motyvacijos tobulėti, pasidžiaugti, kad pavyko ir eiti tolyn“, – pokalbį baigė ji.

Daugiau įdomių istorijų iš I. Kazlauskaitės išgirsite pirmadienį, 19.30 val., laidoje „#Iš Namų“!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų