REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Lino Adomaičio šeima (U. Brazdžiūno nuotr.) (nuotr. asm. archyvo)

Neseniai kartu su žmona Irma bei dukrele Saule į Lietuvą grįžęs dainininkas Linas Adomaitis šiandien švenčia savo 44-ąjį gimtadienį. Ir nors jis dėl šalyje paskelbto karantino tikrai bus kitoks, žinomas atlikėjas šypsosi – netradicinės šventės jam patinka.

14

Neseniai kartu su žmona Irma bei dukrele Saule į Lietuvą grįžęs dainininkas Linas Adomaitis šiandien švenčia savo 44-ąjį gimtadienį. Ir nors jis dėl šalyje paskelbto karantino tikrai bus kitoks, žinomas atlikėjas šypsosi – netradicinės šventės jam patinka.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt L. Adomaitis atvirai papasakojo apie kitus, ryškių įvykių pažymėtus gimtadienius bei prabilo apie karantiną – anot jo, kol kas jis tikrai neprailgo.

Per vieną gimtadienį sulaukė ir žemės dovanos

Linas pasakojo, kad paprastai savo gimtadienių nėra linkęs sureikšminti, o pats juos organizuoja tik tada, kai švenčia jubiliejų. Todėl šis gimtadienis priklausys nuo šeimos – to, ką sugalvos artimieji.

Vis dėlto kur kas labiau, nei šis, dainininkui atmintyje įstrigęs praėjęs gimtadienis. „Metai buvo puikūs, tikrai fantastiški. Kiekviena diena su Saule – didžiulis džiaugsmas. Matyti jos žingsniukus, pirmuosius žodelius yra labai džiugu. Pernai mano gimtadienio paminėjimas buvo labai mielas tuo, kad pirmąkart gimtadienį švenčiau ne tik kaip sūnus, bet ir kaip tėvas. Tai buvo pirmasis gimtadienis, kuomet ant rankų laikiau savo dukrą“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas apie svajones kitiems metams, Linas pasakojo, kad jos rusena kiekvieną dieną, bet štai įvairūs tikslų paminėjimai visuomet įvyksta tiek per gimimo dieną, tiek ir per Kalėdas: „Tada kažką norisi keisti, išbandyti naujo, atrasti, ar užsiimti kažkokia veikla.“

REKLAMA

Dainininkas užsiminė, kad didelė dalis jo gimtadienių įvykdavo ne Lietuvoje. Iš tų, kurie įsiminė labiausiai, L. Adomaitis minėjo šventę pas bičiulis indėnus Panamoje, kur nebuvo nei jokios civilizacijos, nei kitų miesto atributų. Dar kitą žinomas vyras šventė Tailande. Vis dėlto vienas įsimintiniausių įvyko Čilėje.

„2018 metais, kai sužinojome, kad laukiamės, mano gimtadienį sutikome Čilėje, kur sulaukiau netgi tokios simboliškos žemės dovanos. Lygiai tą pačią valandą ir tą pačią minutę (skaičiavau pagal Lietuvos laiką), kai esu gimęs, Čilėje, tose apylinkėse, kuriose mes buvome, įvyko žemės drebėjimas“, – prisiminė jis.

REKLAMA
REKLAMA

L. Adomaitis pasakojo, kad ryte kartu su Irma pabudo nuo keistų garsų, virpančio namo. Vis dėlto vietiniai gyventojai į tai pažiūrėjo kur kas paprasčiau, nei atvykėliai: „Išėjome paklausti vietinių, kokia čia situacija, kas čia vyksta, tai jie, pasirodo, to nė nesureikšmino. Sakė, kad dėl 6 balų jie nė nesikelia iš lovos, o štai mums su Irma tai atrodė labai rimta.“

Tačiau būtent tokie netradiciniai gimtadieniui kūrėjui ir patinka labiausiai. „Irma sakė, kad net pati žemė mane pasveikino. Tai buvo tikrai gražus simbolis. Po to gimtadienio mes grįžome į Lietuvą ir prasidėjo labai gražus mūsų vaikelio laukimo procesas. Mano 2018 gimtadienis buvo tikrai labai ryškus ir įsimintinas, kitoks“, – šyptelėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš namų kol kas nesinori niekur eiti

Paklaustas, kaip išgyvena karantiną, Linas neslėpė, kad kol kas dėl to problemų ir sunkumų tikrai nekyla – į viską kartu su šeimos nariais jis stengiasi žvelgti pozityviai. 

„Situacija visame pasaulyje keista – nieko panašaus nematė nei mūsų, nei mūsų tėvų karta. Tiek Šeima, tiek ir mūsų aplinka stengiamės nepersisunkti tomis negatyviomis žiniomis. Žinoma, sekame rekomendacijas, kaip reikėtų elgtis ir laikytis higienos normų, bet vis tiek į kiekvieną dieną stengiamės įnešti kuo daugiau pozityvumo“, – sakė jis pridėdamas, kad kartu su žmona neseniai pradėjo ir gražią tradiciją – užmigdę dukrelę pasižiūri kokį „Kino pavasario“ filmą.

REKLAMA

Taip pat dainininkas pripažino pasiilgęs namų. „Kadangi keliavome pusę metų ir tiek laiko nebuvome Lietuvoje, truputį buvome atsiriboję nuo viso to, medijų. Buvome labai pasiilgę savo namų, o kaip tik prieš išvažiuojant, buvome naujai pasidarę remontą. Grįžome kaip į oazę. Sakome, kad mūsų niekas iš čia neiškrapštys“, – juokėsi jis.

L. Adomaitis pasakojo, kad namuose neseniai įsirengė gražų vidinį kiemelį, pasistatė terasą. Taip pat čia yra ir baseinas, kuriame plaukioja raudoni karosai – jie itin domina jo dukrelę.

Vietoje nestovi ir muzikiniai reikalai, dėl to laikas karantine Linu išties neprailgsta. „Mes gyvenime antrame aukšte, o pirmame turiu įrašų studiją, kurioje jau pradėjau viską tvarkytis – pradedant buitimi, baigiant visa technine įranga. Prasidės ir kūrybinis procesas. Viską susiplanavome, viskas vyksta labai sklandžiai ir gražiai“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų