REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Justina Ieva ir Jūratė Steponavičiūtės (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Žinomos seserys, drabužių prekinio ženklo „Step by Step“ įkūrėjos Jūratė ir Justina Ieva Steponavičiūtės – itin veiklios, energingos ir išvaizdžios moterys.

25

Žinomos seserys, drabužių prekinio ženklo „Step by Step“ įkūrėjos Jūratė ir Justina Ieva Steponavičiūtės – itin veiklios, energingos ir išvaizdžios moterys.

REKLAMA

Nors išskirtinių kūno linijų ir ilgų kojų joms galėtų pavydėti daugelis, sesės atskleidžia, jog valgyti galima viską, svarbiausia – jausti saiką.

Modelis, grožio konkurso dalyvė Justina Ieva Steponavičiūtė šį šeštadienį TV3 televizijos laidos „Virtuvės istorijos“ kulinarinėje dvikovoje susikaus su seserimi Jūrate. Abi viešnios bus nusiteikusios azartiškai, mat griežtąja teisėja taps jų bičiulė, papuošalų kūrėja Simona Brazdžionytė.

Burtai lems, jog Jūratė, kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte, keps auksaspalvį gardžios lietuviškos žuvies pyragą, o Justina Ieva, padedama iš Šri Lankos kilusio virtuvės šefo Dilano Dampellos Gamage, gamins grill krevetes su ananasų salotomis.

REKLAMA
REKLAMA

Abi seserys – itin panašios, išskirtinės išvaizdos, ryškių veido bruožų ir ilgų kojų, todėl visuomet traukia aplinkinių akį. Jos atidžiai renkasi, kokius produktus dedasi į lėkštę. Pasidomėjus, kuri dažniau gamina, paaiškėjo, jog tai – vyresnioji Jūratė. Moteris yra rūpestinga mama ir mylinti žmona, tad jai virtuvėje tenka karaliauti daug dažniau.

REKLAMA

„Nors Justina yra profesionalė salotų gaminime, aš, kadangi turiu vaikus ir vyrą, turiu pasistengti daug daugiau. Ypač mėgstu gaminti vištieną su ananasais, tai tarsi mūsų šeimos firminis patiekalas“, – laidoje pasakos Jūratė.

Modelio karjera užsiimanti ir įvairiuose grožio konkursuose dalyvaujanti Jūratės sesuo Justina Ieva teigia, jog tai, kad manekenės nieko nevalgo – yra tik didelis mitas. Anot jaunos moters, ji nevengia net ir tradicinių lietuviškų patiekalų iš bulvių.

„Daug kas mano, jog modeliai gali valgyti tik tai salotos lapą ir morkas, tačiau paneigsiu šitą nuomonę – tikrai taip nėra. Manau, kad galima valgyti viską, tačiau su saiku. Man ypač patinka lietuviška virtuvė, labai mėgstu cepelinus, kurių tikrai nežadu niekada atsisakyti, mėgstu silkę su svogūnais ir karštomis bulvėmis – tai vienas mėgstamiausių mano patiekalų“, – atviraus Justina Ieva.

REKLAMA
REKLAMA

Nors šiandien seserys kartu vysto drabužių moterims prekinį ženklą „Step by Step“, prisimindamos vaikystę neslepia, jog ne visuomet jųdviejų santykiai buvo tokie stiprūs ir draugiški.

„Iš tiesų, vaikystėje, būdavo visko: ir daiktai skraidydavo iš lentynų, ir vanduo liedavosi namuose laisvai nuo dušo iki kambario. Tačiau šiandien turime labai daug ką bendro, įkūrėme prekinį ženklą, kuriame atsispindi ne tik mūsų pavardės, bet ir harmonija, kurioje mes papildome viena kitą“, – pasakos Jūratė.

Be moteriškų pokalbių laidoje laukia ir azartiška kulinarinė kova, kurioje verdiktas patikėtas Jūratės ir Justinos Ievos gerai bičiulei, papuošalų autorei, prekės ženklo „Menas be ribų“ įkūrėjai Simona Brazdžionytei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip žinomos seserys rūpinasi savo figūra, kodėl Jūratei niekuomet nereikėjo auklės pagalbos auginant vaikus, kaip iš tiesų atrodo modelių karjeros užkulisiai ir kuri Steponavičiūtė gamina geriau – paaiškės jau šį šeštadienį 8:30 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Jau dešimtą sezoną skaičiuojanti televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ žada dar aršesnes ir azartiškesnes žinomų Lietuvos šeimų bei jų artimiausių bičiulių kulinarines kovas. 

Prie ilgametės laidos vedėjos, kulinarės Ilonos Juciūtės šiame sezone prisijungė iš Šri Lankos kilęs, bet Lietuvą be galo mylintis profesionalus virtuvės šefas Dilanas Dampella Gamage – jie kartu padės laidos herojams rungtis ir ruošti skaniausius patiekalus.

Geriausi pokalbiai gimsta virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų