REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Erika Santos (tv3.lt fotomontažas)

Prieš kelis metus JAV gyvenanti verslininkė Erika Santos į tautiečius kreipėsi prašydama pagalbos – tuomet moteris sirgo sunkia liga, kurios garsiai įvardyti nenorėjo. Vis dėlto dabar apie Eriką jau kurį laiką nieko nebuvo girdėti – moteris specialiai buvo dingusi iš viešumos.

23

Prieš kelis metus JAV gyvenanti verslininkė Erika Santos į tautiečius kreipėsi prašydama pagalbos – tuomet moteris sirgo sunkia liga, kurios garsiai įvardyti nenorėjo. Vis dėlto dabar apie Eriką jau kurį laiką nieko nebuvo girdėti – moteris specialiai buvo dingusi iš viešumos.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt verslininkė davė atvirą interviu bei prabilo apie įveiktą ligą, netikėtas peštynes su vyrais bei įvardijo, kodėl vis nepavyksta rasti antrosios pusės.

Erika, prieš kelis metus sunkiai sirgote – kokia jūsų sveikata dabar?

Stabili. Gydymas padėjo ir dėl to esu be galo dėkinga geriems žmonėms, kurie mane palaikė. Dar kartą noriu visiems padėkoti ir palinkėti ko geriausios sveikatos jiems ir jų artimiems.

Ne paslaptis, kad anksčiau labai baimindavotės, jeigu jums kas nutiktų, kas pasirūpintų jūsų vaikais. Koks dabar jūsų ryšys su vaikais?

REKLAMA
REKLAMA

Tikra tiesa. Mes ne tik sustiprėjome kaip šeima, bet ir greitai subrendome. Jei anksčiau sakydavau, kad mano vaikai labai savarankiški ir atsakingi ne pagal savo amžių, dabar aš visiškai rami, kad bet kokioje gyvenimo situacijoje jie suras išeitį – net jei manęs nebus šalia.

REKLAMA

Kuo  dabar užsiimate?

Vis dar esu padangų versle, bet šiek tiek kitokiame lygyje – užsiimu daugiau didmenine, nei mažmenine prekyba, nors būti įstaigoje, kur vyksta pats servisas, man patiko labiau. 

Visgi, šiuo metu visi finansai yra sukoncentruoti į naują veiklą, apie kurią greitu metu pranešiu, jei rizika pasitvirtins pozityviai. O jei visos investicijos sudegs, tuomet pradėsime viską nuo nulio – juk verslas yra pajamų šaltinis, ir, kartu, savotiškas žaidimas, kuris man sukelia azartą.

Kurį laiką tarytum buvote dingusi iš viešumos – ar taip pasielgėte specialiai, norėjote pailsėti nuo lietuviškos žiniasklaidos dėmesio?

REKLAMA
REKLAMA

Tiesą sakant, nematau tikslo būti viešumoje, jei tai neatneša pelno arba reklamos mano veiklai. Taip pat, aš juk nesu dainininkė ar aktorė, kad nuolatos save reklamuočiau ir tuo užsidirbčiau pragyvenimui. Net socialinius puslapius apleidau ir retai ką įkeliu dėl laiko stokos, nors mano gyvenimas tiesiog verda, ir tikrai turiu kuo pasidalinti kasdien.

Kaip apskritai pasikeitė jūsų gyvenimas per praėjusius metus?

Oi, šie metai tikrai buvo labai emociški ir visapusiškai įdomūs. 

Verslo atžvilgiu, įvyko nemažai permainų ir išdavysčių. Nors aš ir taip niekada niekuo nepasitikiu versle, kol nematau konkrečių detalių, mane visgi pavyko apsukti aplink pirštą net porą kartų – tai man įrodė, kad pasitikėti negalima niekuo. Tačiau ir tai priimu kaip pamoką ir savotišką patobulėjimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat pirmą kartą per šitiek metų aš net kelis kartus turėjau atstovėti savo garbę prieš suaugusius vyrus, kai įvyko fizinis konfliktas. Niekada taip nesielgiau, nes esu įsitikinusi, kad smurtu nieko neišspręsi ir visada būtina naudoti sveiką protą. Tačiau nė kiek nesigailiu, kad net būdama silpna mergina, galiu apginti save ir savo vardą, ypač tada, kai po muštynių galiu savo skriaudiką nubausti. Gėda tik dėl to, kad tokie tariami „vyrai“ neprieštarauja muštis su moterimi, o paskui bėga į ligoninę su sulaužyta nosimi. 

Šiais metais mes visi labai daug keliavome. Be to, kad į Europą buvau atvykusi kelis kartus, mano vaikai taip pat nemažai keliavo ir atostogavo. Tai suteikė be galo daug emocijų man, kaip mamai, nes praėjusiais metais nė negalėjau jiems paskirti daugiau, nei 5 dienų atostogų, kurias galėtume praleisti kaip šeima.

REKLAMA

Kas labiausiai padėjo jums įveikti visus gyvenimo pateiktus sunkumus?

Šeima ir pozityvumas.

Visuomet atrodo pasitempusi, esate pavyzdys kitoms moterims – ar turite daug gerbėjų?

Tikrai nemažai, nors nesu nei modelis, nei 18-os metų. Tai man suteikia dar daugiau pasitikėjimo savimi bei energijos. Už tai labai dėkoju visiems savo gerbėjams – net ir tiems, kurie mane kritikuoja.

Galbūt į jūsų širdį pasibeldė ir meilė?

Oi, čia skaudi tema. Tačiau supratau, kad didžiausia mano meilė yra skirta vaikams, o jei ir yra vyras, kuris sutramdytų mane, kaip laukinį žirgą, tas vyras dar nepasirodė. Visi kiti, kuriems pradedu jausti kažką stipriau, nei draugystę, pasirodo silpnesni, nei aš, ir tai mane atbaido.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų