REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laidoje „Pasikalbėkim" vieši viena ryškiausių šių metų „X faktoriaus" dalyvių uteniškė Gerda Zaptoriūtė.

21 m. mergina per „Kėdžių iššūkio" etapą po įtemptos, įnirtingos ir daug emocijų pareikalavusios kovos pateko į Justės Arlauskaitės-Jazzu komandą su dar dviem dalyviais.

Sėkmę Gerdai atnešė laidos pabaigoje sudainuota Izraelio atlikėjos Nettos daina „Toy", su kuria ši laimėjo Euroviziją. Po įspūdingo uteniškės pasirodymo ant kojų sukilo ir „X faktoriaus" komisijos nariai, ir žiūrovai salėje.

„Nepaisant užgriuvusio dėmesio, „žvaigžde" nesijaučiu. Puikiai žinau, kad laukia dar labai ilga kova, o konkurentai – neįtikėtinai stiprūs ir talentingi. Bet lengvai pasiduoti neketinu", –  ryžto neslepia mergina. Dabar Gerda atrodo stipri ir be galo savimi pasitikinti, tačiau tik ji viena žino, kokį sunkų kelią teko nueiti iki to.

„Vaikystėje labai sirgau, gėriau vaistus, dėl kurių atsirado antsvoris, o tada ir patyčios. Į mane yra ir spyrę, ir spjovę..  O dabar, kai atsidūriau ant „X faktoriaus" scenos, tie žmonės kviečia kavos," – pasakoja Gerda. 

„Pasikalbėkim" -– tai tv3.lt laida apie žmonių iššūkius, kasdienybę ir kuo jie gyvena šiandien. Kas savaitę naujas interviu su žinomais ir įdomiais Lietuvos žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų