REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Petras ir Liveta Kazlauskai (nuotr. Fotodiena.lt)

Atlikėja Liveta Kazlauskienė jau daugybę metų puošia sceną pasirodymais kartu su vyru Petru ir džiugina gerbėjus giliais pamąstymais apie gyvenimą bei dalija įvairius patarimus.

20

Atlikėja Liveta Kazlauskienė jau daugybę metų puošia sceną pasirodymais kartu su vyru Petru ir džiugina gerbėjus giliais pamąstymais apie gyvenimą bei dalija įvairius patarimus.

REKLAMA

Veikli, visuomet besišypsanti moteris džiaugiasi gyvenimu ir jo nešamomis staigmenomis.

Išgelbėjo gyvybę

Šiandien žymi moteris džiaugiasi vasariškais orais, o savaitgaliais užsiima koncertine veikla: „Po projektų televizijoje įtraukėme dukrą Ingridą į mūsų su Petru koncertinę programą, ji mūsų koncertuose pasirodo kaip skirtingas personažas, kartais dainuoja prancūziškai, kartai įsikūnija į sunkius personažus. Ingrida puošia mūsų koncertinę programą, įnešė naujų vėjų. Dabar koncertuojame visi trys.“

Prakalbus apie santykius, Liveta pasakojo, kad tarp jos dukros Ingridos ir Petro yra stiprus ryšys: „Ingrida labai myli ir gerbia Petrą, nors dukros tėtis yra miręs labai seniai, kai ji buvo visai mažytė, tačiau Petras jai atstojo tėvą.“

REKLAMA
REKLAMA

„Pamenu, kai Petras išgelbėjo Ingridai gyvybę, kai ši buvo dar vaikas, ištraukė ją iš vandens. Buvo taip, kad mes atvažiavome visi trys pasideginti prie Nemuno. Plaukėme barža ir pradėjo bangos siūbuoti. Mes kažkur pasižiūrėjome, kažką Petras man rodė, atsisuku, žiūriu, nebėra mūsų vaiko šalia“, – pasakojo L. Kazlauskienė.

REKLAMA

Moteris pasakojo, kad tuomet vandenyje pamatė tik du raudonus bumbulus, kurie buvo įsekti mergaitei į plaukus.

„Petras šoko į vandenį, nes aš tai nemoku plaukti. Jeigu mes būtumėme buvusios dviese, tai dukrytės būčiau nebeturėjusi. Petras šoko į vandenį ir ištraukė Ingridą, ji jau buvo pritraukusi į plaučius vandens. Kratėme ją visaip ir ji atsigavo“, – košmarišką dieną prisiminė Liveta.

Ilgus metus apie šį įvykį šeima nekalbėjo: „Vėliau dukrai labai bijojo vandens, ją buvo sunku maudyti. Visai neseniai prisiminėme šį įvykį, klausiau Ingridos, ką ji galvojo tuo metu, kad šoko į vandenį. Pasirodo, ji norėjo mane nustebinti ir išmokti plaukti.“

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Livetos, Petras yra šeimos angelas sargas: „Petras yra labai santūrus ir ramus tėvas, niekada nėra pakėlęs balso prieš Ingridą, ar jos baudęs. Iš pat pradžių susitarėme su Petru, kad aš auklėsiu Ingridą, nes kitaip galėjo atsirasti konfliktų tarp manęs ir Petro.

Taip ir gyvenome, aš pabardavau, bausdavau, o jis kalbėdavo ramiai, turėjo savo metodiką. Iki šiol Ingrida lekia pas Petrą, jei kažkas atsitinka, ką nors per griežtai pasakau, ar išsiskiria mūsų nuomonės.“

„Jiedu labai puikiai sutarė, jis kurdavo Ingridai daineles, įvairius žaidimus. Jie kartu ruošdavo pamokas, Petras mokėjo sudominti Ingridą mokslais“, – džiaugėsi moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nėra namų be dūmų

Liveta pripažino, kad santuokoje su Petru jiedu patyrė ir šilto, ir šalto: „Petras yra labai kantrus ir santūrus vyras, aš esu impulsyvi, gal todėl mūsų santykiai ir yra tvirti. Kaip japonų patarlė sako, šeima ilgai ir gražiai gyvena tada, kai vyras negirdi, ką sako žmona, o žmona nemato, ką vyras daro. Iš tikrųjų, kartais reikia nepamatyti, pakentėti, nutylėti. Nors aš ne iš tų, kurios nutyli, tačiau Petras pasiklauso, nuvažiuoja į parduotuvę, nuperka man dešimt porcijų mano mėgstamiausių ledų ir paperka mane.“

Nors jiems abiems su Petru ši santuoka yra antroji, o ir susituokė būdami labai jauni, tačiau šiemet pora mini 33-ejus santuokos metus.

REKLAMA

„Kai žiūriu į greitai besiskiriančias poras, įžvelgiu tai, kad poros turėjo kažkokį interesą prieš susituokdami. Dabartinėse porose nėra tikros meilės, tuokiasi tik iš išskaičiavimų ar kitų interesų, o vėliau pamatę, kad lūkesčiai nepasiteisina – išsiskiria. Žmonės nori visko iš karto, tobulo vyro arba tobulos žmonos, juk taip nebūna, tobulybę santykiuose reikia kurti dviese, tai yra didelis darbas.

Visko iki šiol būna ir pas mus, kai aš užsikibirkščiuoju, Petras greitai pabėga, užsidaro studijoje ir pradeda groti. Mes turime taisyklę, jei susipykome, iš namų išeiti nesusitaikę negalime“, – darnios santuokos receptą atskleidė Liveta.

REKLAMA

Atlikėja prisipažįsta, buvo dienų, kai jiedu su Petru norėjo skirtis: „Galvojome, kad išsisėmėme, viens kitam neradome gero žodžio, paguodos. Vieną gražią dieną pasiūliau nešti skyrybų dokumentus. Petras pasiūlė dokumentų į teismą man vienai dar nenešti, sutarėme, kad eisime dviese.

Kitą dieną abu susiruošėme, išvažiavome pas advokatą ir prie durų abu pradėjome juoktis. Supratome, kad tiesiog mums reikia pailsėti ir nerti tiesiai į kraštutinimus nereikia. Nors tuo metu, atrodo viskas verda, tačiau nurimus ir palikus neigiamas mintis nuošalyje, galima viską išspręsti.“

„Esu pasiruošusi su Petru būti iki tol, kol mūsų akys užsimerks arba iki tol, kol jis nuo manęs nepabėgs“, – juokėsi moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liveta savo vyrui negailėjo gražiausiu žodžių ir prisipažino, kad yra jam dėkinga, kad šis ja pasitikėjo ir išvedė į sceną. Moteris džiaugėsi, kad Petras parašė tiek daug gražių dainų iš didelės meilės jai.

Pora sieja stiprus ryšys, Liveta atviravo, kad jei Petrui kas nors atsitinka, moteriai lygiai taip pat skauda, jiedu puikiai vieną kitą jaučia ir pergyvena dėl vienas kito.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų