• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbūt nėra nė vieno žmogaus, kuris nemėgtų kotletukų, kurie ir greitai paruošiami, ir sotūs. Ilona Jociūtė dalijasi receptu, kuris pavergs jūsų širdį. 

Turbūt nėra nė vieno žmogaus, kuris nemėgtų kotletukų, kurie ir greitai paruošiami, ir sotūs. Ilona Jociūtė dalijasi receptu, kuris pavergs jūsų širdį. 

REKLAMA

Jums reikės: 

700 gr. maltos mėsos ( naudojau sprandinę), 2 mažos ar viena didelė bulvė, kiaušinis, druska, pipirai, galvutė česnako, morka, svogūnas, cukinija, krapai, 250 ml. pieno, šaukštas miltų, šaukštas sviesto

Į maltą mėsą smulkiai sutarkuoti bulvę, įmušti kiaušinį, sudėti prieskonius, įspausti česnako ir gerai išminkyti. Formuoti kotletus ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus.

Ištirpinti sviestą,sumaišyti su pienu ir miltais. Į gilu indą pilti dalį padažo,sudėti kotletus, sudėti luptą česnaką, sutarkuoti morką, cukiniją, svogūną, krapus ir užpilti likusį padažą. Uždengti dangčiu ir troškinti orkaitėje apie 40 min.

Šaltinis: http://skanusgyvenimas.com/blogas/

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų