Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Neturį ką rašyti tai ta pati per tą patį mala
Jeigu klausyti visų "rašytojų, žiniuonių" "paistalu" tai daug kas jau būtų nusigyde taip, kad tikrai nežinotų ko griebtis. Juk kas tinka vienam, tai visai netinka kitam. Aš asmeniškai, paskaitau su šypsena ir tiek.
Ciberžolės+juodas pipiras+ medus=visas gyvenimas
Nuo maisto cholesterolis nekinta,jei tai paveldima ir taip gamina jį kepenys.Beveik metus nevalgius kiaušinių, jokių riebalų, viską pagal nustatytą dietą.Ir ką,koks buvo ,toks liko.
Tai kas padrssumazinti taipir neparase. Kam tada cia vakrug do okolo?
85 % holesterolio pagamina kepenys, epriklausomai nuo to ką valgome
Bet parašė, kad aukštas cholesterolis gali iššaukti insultą ar infarktą. O tai žinoti yra itin svarbu!!! Nes gal nežinojome!!! Štai, dėl ko vertėjo apie tai rašyti.
As apie reklma.ta kur ugnegesiai reklamuoja.maciau kaip stovykloje
Labai paprasta sumažinti blogąjį cholesterolį. Tereikia kasdien suvalgyt šalto rūkymo, o dar geriau sūdytų lašinių gabaliuką su duona ir česnaku. Tada gerai susitepa kraujagyslių sienelės ir nelimpa prie sienelių netinkamas maistas, o česnakas plečia kraujagysles. Tik jokiu būdu netinka nei karšto rūkymo, nei kepti, nei virti lašiniai! Jeigu ką nors kepate, nekepkite vien aliejuje, nes aliejus virsta pokastu. Kepant į aliejų įdėkite kiaulienos taukų, o toks mišinys nesukietėja ir nelimpa prie kraujagyslių sienelių.
@.... Ir šalto rūkymo lašiniai netinka nes jie tiesiog kepenis valgo.
Tai ka reikia žinoti norint sumažinti cholesterolio pilsto iš tuščio į kiaurą
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų