INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių (virtos)
 - 2 vienetai svogūnų
 - 4 vienetai kiaušinių
 - 750 gramų menkių
 - 250 gramų pieno
 - šiek tiek druskos
 - 2 valgomieji šaukštai sviesto
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį supjaustome gabalais, apšlakstome citrinos sultimis, apibarstome druska ir truputį apkepiname svieste. Smulkintus svogūnus patroškiname svieste. Griežinėliais supjaustome bulves, apkepiname iki geltonumo. Ant jų į keptuvę sudedame žuvį. Ant žuvies užleidžiame kiaušinius taip, kad tryniai neišsilietų. Pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir, uždengus dangčiu, kepame ant silpnos ugnies. Papuošimui naudoti smulkintas prieskonines žoleles.
 
REKLAMA
 
  
