• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuviai)
  • 2 vienetai žuvies (filė, heko, menkės ar kt.)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną susmulkinti ir apkepinti aliejuje. Atvėsinti ir sumaišyti su plaktu kiaušiniu, druska, prieskoniais ir 1 šaukštu miltų.
    Bulves sutarkuoti su stambia tarka, nuspausti sultis.
    Bulvių tarkius sudėti į svogūnų-kiaušinio masę, išmaišyti.
    Žuvį supjaustyti gabalais, truputėlį pasūdyti ir apvolioti miltuose. Tada žuvį aplipdyti iš abiejų pusių bulvių mase.
    Kepti alyvuogių aliejuje apie 15 min.

Autorius: Karina

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuviai)
  • 2 vienetai žuvies (filė, heko, menkės ar kt.)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną susmulkinti ir apkepinti aliejuje. Atvėsinti ir sumaišyti su plaktu kiaušiniu, druska, prieskoniais ir 1 šaukštu miltų.
    Bulves sutarkuoti su stambia tarka, nuspausti sultis.
    Bulvių tarkius sudėti į svogūnų-kiaušinio masę, išmaišyti.
    Žuvį supjaustyti gabalais, truputėlį pasūdyti ir apvolioti miltuose. Tada žuvį aplipdyti iš abiejų pusių bulvių mase.
    Kepti alyvuogių aliejuje apie 15 min.

Autorius: Karina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų