REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
- 2 vienetai žuvies (filė, heko, menkės ar kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną susmulkinti ir apkepinti aliejuje. Atvėsinti ir sumaišyti su plaktu kiaušiniu, druska, prieskoniais ir 1 šaukštu miltų.
Bulves sutarkuoti su stambia tarka, nuspausti sultis.
Bulvių tarkius sudėti į svogūnų-kiaušinio masę, išmaišyti.
Žuvį supjaustyti gabalais, truputėlį pasūdyti ir apvolioti miltuose. Tada žuvį aplipdyti iš abiejų pusių bulvių mase.
Kepti alyvuogių aliejuje apie 15 min.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
- 2 vienetai žuvies (filė, heko, menkės ar kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną susmulkinti ir apkepinti aliejuje. Atvėsinti ir sumaišyti su plaktu kiaušiniu, druska, prieskoniais ir 1 šaukštu miltų.
Bulves sutarkuoti su stambia tarka, nuspausti sultis.
Bulvių tarkius sudėti į svogūnų-kiaušinio masę, išmaišyti.
Žuvį supjaustyti gabalais, truputėlį pasūdyti ir apvolioti miltuose. Tada žuvį aplipdyti iš abiejų pusių bulvių mase.
Kepti alyvuogių aliejuje apie 15 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą