Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 3 vienetai svogūnų
- 800 gramų kiaulienos
- 3 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (tirpinti)
- 1 vienetas kiaušinių (kietai virtas)
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (tirpintas)
- 60 gramų sūris (olandiškas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui apvirti baravykai, kietai išvirtas kiaušinis bei sūris supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais.
Kiauliena išmušama kūjeliu ir pabarstoma pipirais bei druska.
Ant jos dedamas įdaras.
Sudėjus įdarą, susukamas volelis ir kepamas riebaluose.
Kepsnys tiekiamas užpiltas tuo padažu, kuriame kepė.
Prie jo tinka virtos bulvės, marinuoti agurkai ar šviežių daržovių salotos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 3 vienetai svogūnų
- 800 gramų kiaulienos
- 3 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (tirpinti)
- 1 vienetas kiaušinių (kietai virtas)
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 2 valgomieji šaukštai sviesto (tirpintas)
- 60 gramų sūris (olandiškas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui apvirti baravykai, kietai išvirtas kiaušinis bei sūris supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais.
Kiauliena išmušama kūjeliu ir pabarstoma pipirais bei druska.
Ant jos dedamas įdaras.
Sudėjus įdarą, susukamas volelis ir kepamas riebaluose.
Kepsnys tiekiamas užpiltas tuo padažu, kuriame kepė.
Prie jo tinka virtos bulvės, marinuoti agurkai ar šviežių daržovių salotos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą