Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 kilogramas žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvis supjaustoma, apibarstoma pipirais, druska, apšlakstoma aliejumi ir citrinos sultimis. Paliekama pasimarinuoti apie 1-2 val. Pomidorai supjaustomi skiltelėmis. Ant iešmo maustoma pakaitomis žuvies, pomidoro skiltelės.
Ant vieno iešmelio telpa apie 5 žuvies gabalėliai.
Kepamas kaip šašlykas virš žarijų ir tuoj tiekiamas.
Prie šašlykų tinka įvairūs padažai!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 kilogramas žuvies (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvis supjaustoma, apibarstoma pipirais, druska, apšlakstoma aliejumi ir citrinos sultimis. Paliekama pasimarinuoti apie 1-2 val. Pomidorai supjaustomi skiltelėmis. Ant iešmo maustoma pakaitomis žuvies, pomidoro skiltelės.
Ant vieno iešmelio telpa apie 5 žuvies gabalėliai.
Kepamas kaip šašlykas virš žarijų ir tuoj tiekiamas.
Prie šašlykų tinka įvairūs padažai!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą