REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens
- 1 stiklinė aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suplakti kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų bei kepimo miltelius. Supilti vandenį, aliejų ir miltus, gerai išplakti. Tešlą padalyti į 2 dalis: į 1 įdėti 3 šaukštus kakavos, į kitą 2 šaukštus miltų. Formą apšlakstyt vandeniu, paimti 1 šaukštą šviesios masės ir įpilti į formos vidury, po to rudos masės lašinti į baltos masės vidury. Pakaitom supilti visą tešlą į formą. Kepti 175 laipsnių temperatūroje 60 minučių.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek kakavos
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens
- 1 stiklinė aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Suplakti kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų bei kepimo miltelius. Supilti vandenį, aliejų ir miltus, gerai išplakti. Tešlą padalyti į 2 dalis: į 1 įdėti 3 šaukštus kakavos, į kitą 2 šaukštus miltų. Formą apšlakstyt vandeniu, paimti 1 šaukštą šviesios masės ir įpilti į formos vidury, po to rudos masės lašinti į baltos masės vidury. Pakaitom supilti visą tešlą į formą. Kepti 175 laipsnių temperatūroje 60 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą