Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų žaliuokių (marinuotos)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nuplaukite ir sumaišykite salotinėje su smulkintu svogūnu, pipirais, druska bei grietine. Valgykite su duona. Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų žaliuokių (marinuotos)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus nuplaukite ir sumaišykite salotinėje su smulkintu svogūnu, pipirais, druska bei grietine. Valgykite su duona. Galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ir bulvių patiekalų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą